My:minMy

Lille My er min indre skrapsak, eller det er i hvert tilfælde hende jeg forestiller mig når jeg skal skære igennem eller måske er lidt på tværs. Jeg er vildt fascineret af hele Tove Janssons univers, det lidt dystre, det filosofiske, det hyggelige og det eventyrlige univers. Tove Jansson var en fantastisk fortæller som med skønne tegninger og malende ord også kunne vise de grimme og dystre sider af den virkelige verden. Da jeg i 2011 startede min blog var jeg syg med arbejdsrelateret stress. Jeg havde brug for at sætte grænser, jeg havde brug for at være på tværs og sige fra. Derfor var det Lille My der fik lov til at være min blogidentitet.

Hun framstår som aggressiv, glad og respektløs[3], uten å være ondsinnet. Hun beskrives også som nysgjerrig, fryktløs og usentimental.[4] Sonja Hagemann karakteriserer Lille My som «en blanding av rakkerunge og fornuftsvesen – blottet for sentimentalitet, men sine venners venn.»[5] Samtidig er hun en pågående og usaklig debattant.[6]

Hun har rød kjole, og svarte sko og hansker. I Mummipappa på eventyr fortelles det at Lille My er den yngste av Mymlens 35 barn. Hun har også en søster som heter Mymlen, og som er den Mymlen som finnes i flere av mummi-fortellingene. Det nevnes kort at Lille My og Snusmumrikken er halvsøsken, med samme mor. Lille Mys far navngis ikke. Mummifamilien har adoptert Lille My etter at Mummipappa ble kjent med henne under et av sine eventyr.

Sakset fra Norsk Wikipedia

Jeg er ikke længere stresset, måske stadig lidt skrap og jeg skal hele tiden øve mig på at sige fra og sætte grænser, men hvem skal ikke det?

Jeg er mor til 4 fantastiske børn. To piger og to drenge. Den yngste fra marts 2017. Jeg bor i Sorø sammen med min mand og vores børn i hvad der viste sig at være vores drømmehus da vi for tre år siden trak teltpælene og søgte væk fra København. I Sorø arbejder jeg til dagligt som pædagog i en skovbørnehave og ellers bruger jeg al min tid på at skabe. Jeg elsker at lave noget og se resultatet, om det så er aftensmaden, den lille perledims kreeret sammen med børnene, serigrafitryk i værkstedet, eller store fantastiske designmarkeder på Sorø station så er jeg vild med at se ideer blive til virkelighed. På min blog vil jeg dele alt fra tanker om hverdagen som mor til 4, til opskrifter på de bedste kager og ideer til DIY og krearier (nyt hjemmelavet ord).

Jeg glæder mig til at tage dig med på min rejse gennem hverdag og fest.

My:minMy

Hvis du vil have flere små glimt fra mit Mumi mor liv så kig med på instagram og facebook.