Skønne bordkort, wellness på glas

Wellness på glas

Da Ellen holdt sin 12 års pigefødselsdag i midten af september havde hun lavet anvendelige bordkort som passede til temaet. Wellness. Pigerne blev så glade for den lille gave at de allerede tog den i brug efter spisning. Den kom også med til Bornholm ugen efter hvor 6.C var på klassetur.

Selvom efteråret for alvor har slået sin kolde klo i landet og bladende hvirvler i blæsten har jeg stadig masser af mynte i min have og masser af brug for selvforkælelse, wellness og afslapning. Derfor er denne opskrift ikke kun beregnet til sommerhygge og brune ben. Den kan absolut også anbefales til en aften foran brændeovnen med varm kakao on the side og en god lydbog i ørerne.

En af den og to af den

Opskriften på den lækre agurke/mynte scrub er:

1/2 agurk

3 spsk mynte

2 dl sukker

1-2 spsk kokosolie

Blend agurk og mynte, bland det godt med sukker og kokosolie. Masser scrubben ind i ansigtet eller på hænderne. Lad massen sidde lidt og vask så forsigtigt af med en fugtig klud.

Det er vigtigt at bruge en ske hvis man ønsker at gemme scrubben i længere tid så der ikke bliver tilført bakterier.

 

2 comments / Add your comment below

    1. Det er bare om at komme igang. Du kan evt halvere portionen og så lave den helt frisk hver gang den skal bruges 🙂

Skriv et svar