Verdens nemmeste chokoladekagecreme

Idiotsikret chokoladekagecreme

Sidste år fik jeg opskriften på verdens nemmeste chokoladekagecreme. Jeg har altid kogt fløde med chokolade, ladet det overnatte i køleskabet for så til sidst at piske det op til den rigtige konsistens. Det er super lækkert, men knap så spontant.

Min venindes kagecreme kan kun laves med mørk chokoladesmag, men det er nu heller ikke så tosset. 

De sidste par gange hvor Ellen har bagt fødselsdagskage eller kage til klassens time har hun bagt en simpel chokoladekage, delt den i 3 og lagt den sammen med verdens nemmeste chokoladekagecreme for til sidst at overpynte den på bedste instagramkage stil. I søndags blev kagen pyntet med et hav af forskellige chokoladestykker, gule M&M’s og hjemmebaget gule lemon marengs. Den blev så flot og det smagte vildt godt med de let syrlige marengs til den tunge chokoladekage.

Opskriften på verdens nemmeste chokoladekagecreme lyder således:

5 dl fløde

2 dl kakaopulver

1 dl sukker

Det hele piskes forsigtigt sammen til den ønskede konsistens. Voila bingo.

Skriv et svar