Wellness fødselsdag

Wellness DIY børnefødselsdag

I søndags havde Ellen inviteret til wellness pige hygge fødselsdag. 7 piger kunne komme så der var lagt op til nærvær, ro og hygge. Lørdag blev hele huset endevendt, især med hjælp fra Ellen som havde taget organiseringshatten på og gav den fuld gas. Ud over oprydning, rengøring og indkøb så slog hun sig løs i køkkenet og fik bagt chokoladelagkagebunde og lemon cheesecake. Det er ikke helt tosset at have en 12 årig som ELSKER at lege husmor.

Lørdag fik vi en ide til en hurtig agurk/mynte ansigtsscrub som bordkort til pigerne, den faldt virkelig i god jord og efter velkomstsnacken sad alle piger og gav hinanden håndscrub/massage rundt om bordet. Ellen havde lavet en overdådig frugtsalat buffet med alverdens tilbehør.

Vølve

Kl 13.30 bankede Thea fra Vølve på døren. Hun havde taget turen til Sorø med hele bilen fyldt til randen med shampoo ingredienser, dufte, farver, flasker og etiketter. Pigerne blev vejledt og instrueret i at røre deres egen lækre shampoo. Undervejs fortalte Thea om sæbens historie og underholdt med andre små fine historier. Alle piger fik lavet deres egen unikke shampoo med netop den duftkombination og farve som de drømte om. Det tog ca 1,5 time og pigerne var super underholdt og meget begejstrede. Efter den rene underholdning kunne vi lige nå at servere fødselsdagskage og bær shake.

Astrid drømmer også om at få Vølve ud til en af hendes fødselsdage og det er absolut også en anbefaling værd! Pigerne gik alle hjem med et lækkert hjemmelavet produkt som de var stolte af og snakken har gået i frikvartererne de sidste dage om at de gerne vil på kursus hos Thea en anden gang.

2 comments / Add your comment below

Skriv et svar