Alt det man ikke ser, ferie via instagram

Igår landede vi i Sorø kl 6.30 efter 14 timers aften- og natkørsel gennem Frankrig og Tyskland. Vi var hjemme et døgn før planlagt da vi pludselig besluttede os for at nu var det nu vi skulle hjem. Men det er faktisk ikke vores ferie i Frankrig jeg vil skrive om her. For i morgen pakker vi endnu engang bilen og tager på en længere køretur, men denne gang nord på. Nærmere bestemt Dronninglund i Nordjylland. 

Tak til instagram

For noget tid siden var der et opslag på instagram hvor en af de kvinder jeg kigger med hos efterlyste en familie på Sjælland som ville bytte hus i ferien. Jeg snakkede det hurtigt igennem med min mand og så bød vi ind med vores lille Sorø Villa Villekulla. Familien fra Dronninglund var frisk på en tur til Sorø så det blev aftalen og vi glæder os rigtig meget til at se hvad Nordjylland har at byde på.

Alt det man ikke ser

Her dagen før afgang får jeg dog en anelse kolde fødder. For det hus som familien har sagt ja til at låne er jo det hus de ser på instagram. Og ja, der er mange fine kig og sjove farver i vores hus, især når solen står rigtigt og alle mand har ryddet op. Men her er også rod, slidte paneler, ufærdige projekter og bunker som ikke har fået en plads endnu. Shit mand, har de sagt ja til katten i sækken?

Sorø må byde ind med al sin charme og vi gør rent

Heldigvis lyder vejrudsigten på sol og 26-30 C. Sorø er jo i min optik en af de hyggeligste så byer og vores have har mange fine (og tørre) spots. Så jeg er sikker på at familien får en dejlig ferie trods slidt tapet og ufærdigt murearbejde.

Lige nu holder vi pandekagepause med nytappet honning, og om 5 min går vi tilbage til vasketøj, rengøring, tøjpakning og klargøring af feriehus.

 

Skriv et svar