Ferie om lidt

Vi tæller ned

Inden længe starter ferien, vi tæller ned og vi GLÆDER os til at tilbringe 3 uger sammen med hele vores flok! For første gang i mange mange år skal vi ikke være hjemme. Vi skal ud i det blå, pakker bilen og kører afsted til Frankrig. Farmor og Farfar rykker ind og passer på hytten så vi med ro i sindet kan indtage pain au chokolat, orangina, solmodne tomater og alle andre lækre madvarer fra markedet. Vi skal bo i hytte på en lille campingplads et sted mellem Colmar og Mulhouse. Det bliver SÅ godt! Det eneste jeg frygter hjemme fra er køreturen der ned med 4 børn som ikke har prøvet at være på bilferie før. Så jeg forbereder mig! 

Hemmeligheden er forberedelse

De sidste tre dage har jeg haft besøg af min mor og hendes symaskine. Med minder fra min barndoms bilferier i Europa havde jeg en drøm om at få syet en masse poser til pakning af bagage og sovegrej. Så min mor har trådt pedalen og syet amok i to dage. Sovegrejspose og tøjnet til alle mand i de dejligste cirkusfarver. Vi skal pakke 6 mand ind i en 7 personers bil, dvs at en stor del af vores bagagerum bliver brugt på sæde. Defor skal al vores bagage fylde så lidt som muligt og være så medgørligt som muligt. Sovegrejsposerne kan indeholde dyne, pude og håndklæde. Tøjnettet fungerer som kuffert med plads til tøj, toilettaske og diverse. Det bliver super godt og jeg het store forventninger til hvor fedt det bliver at pakke bilen.

Underholdning til turen

De sidste mange uger har jeg holdt øje med små hyggelige ting som vi kan have med i en underholdningstaske. Små spil og lege til alle mand og en lille bagsædebuddie til Astrid fra Laura Linder. Jeg har planer om en enkelt lille ting mere og så håber jeg på at det hele kan hjælpe på uro i rumpen og kedsomhed på bagsædet ned gennem Tyskland.

I Frankrig er det ikke længere tilladt at købe engangs service, så da jeg idag opdagede melaminservice i netto i 6 forskellige farver købte jeg ferie picnic service til os alle.
Djeco har fantastisk mange fine bagsædespil. Mini games og kortspil.
Bagsædebuddie fra Laura Linder

 

1 comment / Add your comment below

Skriv et svar