Alice i eventyrland

Alice i eventyrland

Det er nok ikke nogen hemmelighed at jeg ELSKER at pakke gaver ind. Jeg elsker det endnu mere når mine piger også er med og har lyst til at finde på og udvikle indpakningsideer sammen med mig.

Igår skulle Astrid afsted til pigefødselsdag med temaet Alice i eventyrland. Ideerne stod straks i kø, der  var både kålorm, store møbler, kaniner, spillekort og meget andet i et gaveindpakningsvirvar i mit hoved. Men sidste uge var en rimelig presset uge, min mand og jeg på skift var til møder om aftenen, derfor skulle det ikke være en gave som krævede flere timers arbejde. Den ide vi gik med var helt enkel og blev fuldstændig perfekt.

Hattemagerens theselskab

Jeg købte en fin fin glimmerkop i den lokale genner, geleringspulver og æblejuice. Fredag kogte jeg en lille smule æblejuice op, rørte geleringspulver i, juicen blev hældt op i koppen og der i lagde vi 30 kr i 2 kroner. Fredag aften var geleen fast og koppen var klar til at blive pyntet og Alicefiseret. Vi gav den gas med glimmer, plastikdyr og perlemors chokoladekugler, ud af et thebrev lavede vi hattemagerens the. Koppen blev simpelthen så fin og lige som vi havde håbet på.

 

 

3 comments / Add your comment below

Skriv et svar