Hot dog

En udsøgt hotter

Jeg ELSKER hot dogs. Eller det vil sige, jeg ELSKER hjemmelavede hot dogs med lækre brød, udsøgte pølser og tilbehør der er kræset om. Til vores loppemarkeder på Sorø station har vi tidligere haft besøg af en økologisk slagter som stod for de lækre hapsere, for at give ham arbejdsro og mulighed for at lave det han gør aller bedst, nemlig at producere de økologiske pølser, har vi besluttet selv at kaste os ud i hot dog eventyret. Dette krævede en aften med brød, pølse og tilbehørs smagning. Så inden sidste loppemarked mødtes vi og dækkede bordet efter alle hot dog kunstens regler.

Den udvalgte hotter

Vi prøvede fire forskellige brød, to slags pølser, to slags hjemmelavet ketchup, hjemmelavet remoulade, stegte syltede rødløg, syltede agurker og selvfølgelig en lille blomst. Valget faldt på Thomas’ helt fantastiske ølbrød, jeg skal prøve at lokke opskriften fra ham. De var virkelig gode. Begge pølser blev valgt, timian og almindelig wiener, én ketchup, selleriremoulade og de stegte syltede rødløg. Gudespise!

Den sundeste hotter

Idag snakkede jeg med en kollega og lidt af hvert. Et af emnerne vi rundede var hot dogs. Hun fortalte at hendes datter er igang med at udforske hvordan man laver den lækreste og sundeste hot dog. Flere af de ting vi valgte til vores stationshotter synes jeg helt sikkert kan være med i det kapløb. Hvad skal der absolut være i jeres yndlings hot dog?

 

2 comments / Add your comment below

  1. Her skal der bare være det standard, minus sennep og de der sære agurker… MEN! Det SKAL så til gengæld være fra én speciel bod i byen ellers kan jeg lige så godt lade være. Jeg tror jeg er kommet frem til, at hun har bedre kvalitets brød end resten af folket. Og brød køber jeg indrømmet også selv det billige af, men vi får da ofte nok pølser og brød alligevel (fordi de 4 andre i huset nedstemmer mig 😉 )

    1. Det er fantastisk hvordan alle har en favorit kombi når det kommer til hot dogs! Simpelt at lave og smager bare godt hvis råvarerne er i top 🙂

Skriv et svar