Sov godt på Godnatvej

*Reklame* Vi har for noget tid siden modtaget den fineste bog med små historier og godnatsange. Bogen hedder Sovesange og handler om børnene på Godnatvej.

Godnatvej

Børnene på Godnatvej er alle på vej i seng. Deres putteritualer er alle forskellige, men ligner noget som de fleste børn og forældre kender til. Følelser som glæde, lykke, frygt, angst, uro i kroppen, lopper i rumpen og sommerfugle i maven, JA hat og NEJ hat. Alle børnene bliver puttet, historierne fortæller om deres dag og aften, og med hver historie følger en hyggelig godnatsang. Det helt geniale ved bogen er at sangene kan streames fra div. streaming tjenester så når historien er læst op og noderne hopper og springer kan man finde sangen frem og få hjælp til melodien.

Alle synger med

Børnene i bogen er 2-7 år gamle, så historierne henvender sig primært til børnehavebørn og 0.-1. klasses elever. Historierne er korte så man kan godt nå en eller to inden det er “godnat”. Sangene er derimod ørehængere og her hjemme går både voksne og store børn og nynner med på melodierne. Astrid på næsten 10 er helt bidt af sangene og kan allerede flere af dem uden ad, det er ret hyggeligt med nogen nye godnatsange til repertoiret.

VORES Nadia

For vores lille familie betyder bogen en lille smule mere, det er nemlig vores alle sammens søde dygtige Nadia Staldgaard som har illustreret bogen og hendes univers er vi helt forgabte i. Tegningerne i bogen er søde, humoristiske og hyggelige. Man få lyst til at hoppe med ind i billederne og blive puttet på Godnatvej.

Bogen er absolut en anbefaling værd, og især streamingdelen er genial. Bogen kan købes lige her og er i vores øjne alle pengene værd. Jeg tror at vi kommer til at læse den mange gange de næste år, i hvert tilfælde så længe vi har børn i alderen der passer til.

 

Skriv et svar