Jeg har så mange store drømme

Alt for mange ideer

Jeg har så mange ting jeg gerne vil nå. Så mange ideer, drømme og planer. Så snart jeg har udtalt den ene ide står den anden klar til at supplere. Jeg har vægge der skal males, skabe der skal købes og samles. Jeg har tapet der skal ned og puds der skal op. Jeg har strikkede karklude, bæredygtige madplaner,rengøringsstrategier, havetegninger, værkstedsplaner, motionsvaner og meget meget mere. Min forårshjerne kører på fuld damp og vil helst nå det hele på den halve tid. I virkeligheden ville jeg nok ønske at det hele var færdigt og udført nu så jeg kunne komme igang med nogen af alle de nye ideer der banker på.

Men der er kun 24 timer

Døgnet har jo som bekendt kun 24 timer og regnestykket i mit liv ser nogenlunde sådan her ud

24 timer minus; 8 timers søvn, 2 timers morgenklargøring af familie på 6, 7 timers arbejde, 1 times transport, 1 times madlavning,oprydning og rengøring, 1 times putning og godnat af børneflok. Det giver 20 timer i alt. Tilbage er der 4 timer til børnenærvær, forældrenærvær og div praktiske gøremål som madpakke, tøjvask, husdyr osv. 

Intet under at dagene flyver afsted og vi lige om lidt er i midten af april, 8,5 måned til nytårs aften og så er vi igang med et nyt år, med nye dage, nye rutiner, nye planer, drømme og ideer. Med sølle 4 timer i hverdagen til fordeling mellem børn, mand og drømme er det helt automatisk drømme og ideer der ryger sidst i rækken.

Jeg drømmer om at mit forår

Jeg drømmer om at mit forår skal indeholde en masse pauser og pusterum. Pauser sammen med min mand og mine børn, pauser hvor vi ikke har en bagkant og en deadline. Pauser til lange ture i skoven i børnenes tempo, pauser til leg i haven og kortspil i solen.  Jeg drømmer om at få fyldt alle depoterne op så når vi går igang med at udleve nogen af de drømme og ideer der står på spring ikke føler at det bliver på bekostning af det aller vigtigste.

I påsken fandt vi de mest fantastiske steder i vores skov. Jeg glæder mig til endnu mere leg og hygge netop der.

 

 

4 comments / Add your comment below

  1. Det er så vildt med de regnstykker. For det viser bare, hvor lidt tid der er til det hele. Og du har endda glemt det allervigtigste i det regnstykke: Tid til dig selv, kære mor… Men vi kender det alle. At nedprioritere sig selv :/

    1. Ja, det er virkelig et vigtigt punkt, men som du skriver, ofte nedprioriteret. Idag har jeg dog haft tid i Kbh helt for mig selv hos min yndlingsfrisør og på 1 times kaffedate med dejlig veninde. FANTASTISK!! 🙂

Skriv et svar