I min kreative omgangskreds er der #3

I min omgangskreds er der så mange fantastiske og kreative mennesker. Mennesker der lever af deres kreativitet og mennekser som jeg ser op til.

Min kreative omgangskreds

Idag kommer næste kapitel i min føljeton om alle de fantastiske kreative mennesker der er i min omgangskreds. Nogen er tæt på, andre mere perifert men fælles for dem alle er at jeg er super stolt af at kende dem, kende til deres arbejde og ønsker dem alle den største succes med deres kreative virke.

Mette Marie Bang

En af de personer er Mette Marie Bang. Mette Marie mødte jeg for ret præcist 6 år siden på værkstedet hos Anne Nowak. Jeg ved det er 6 år siden for Mette Marie var højgravid med hendes smukke datter Ellen som netop er fyldt 6 år.

Mette Marie er en multikunstner og alt hvad hun rører ved bliver smukt, fedt og lækkert. Mette Marie bor ved Ganløse på en stor gård sammen med sin mand, sine to børn og hendes mor.

Penis og patværk (en overskrift jeg aldrig havde regnet med at skrive)

På gården har Mette Marie fået indrettet et kæmpe keramik værksted og det er her fra hun udlever sin passion og sit håndværk. Det er efterhånden en del år siden Mette Marie startede med at producere skønne ophæng i keramik. Her hjemme har vi en del værker fra hendes hånd. Navneskilt, forbogstav til værelserne og julekugler. Over årene har Mette Maries keramik fået mere kant. Gækkebreve med lettere provokerende citater, julekugler med ditto, keramik penisser og patværk. Jeg er helt vild med provokationen, estetikken og håndværket bag Mette Maries keramik og nu hvor jeg snart er færdig med at amme nr 4 tror jeg også jeg skal forkæles med et forgyldt patværk. For man må da sige at mit eget har udtjent sin værnepligt.

Alle de lækre sager og meget mere kan købes via Mette Maries shop som findes lige her.

 

 

Skriv et svar