Forår, forår kom nu snart…

vi har ventet længe

I disse overenskomst tider vil jeg istemme koret og sige at “nok er nok”, og jeg er helt enig. Som pædagog rammer det hårdt når man læser at de valgte politikere mener at vi kun kræver og ikke giver, at de ikke mener vi udviser ansvar for vores samfund og at vi ikke er solidariske med den private sektor. Jeg kunne skrive mange lange indlæg om min mening og holdning til de igangværende overenskomstforhandlinger og jeg kunne skrive endnu flere og endnu længere indlæg om min holdning til de siddende politikere der pt er ved at skylle hele det Danmark jeg kender ud med badevandet.

Men

Mit “nok er nok” udbrud idag går på den evige vinter.Nu må Elsa gerne skrue ned for charmen og trække kulden tilbage.

Jeg kan næsten ikke vente med at komme ud i haven og få fingrene i jorden. Jeg kan ikke vente med at smide vinterskovtøjet når jeg er på arbejde. Jeg glæder mig til at se ungerne i børnehaven hoppe rundt som glade kalve der lukkes på græs, når de første gang får flyverdragten af. Jeg glæder mig til at vi ikke skal iklæde børnene tre lag tøj hver dag og jeg glæder mig HELT vildt til at se skoven springe ud. Vi kan kun lige skrabe en lille anemonespirer frem hvis vi er heldige. Men det må da være lige rundt om hjørnet?!

Påske på Stationen

I sidste weekend holdt vi Påske på Stationen for 3. gang. Dagene op til markedet måtte vi i al hast rykke alle stadeholdere ind på selve stationen da vi ikke kunne byde nogen at stå ude i den bidende kulde. Og det var heldigt, for Sorø blev indhyllet i snestorm og Sibirisk kulde hele lørdagen.

Trods det dårlige vejr, som mest af alt indbød til varm kakao og lune tæpper i sofaen, var markedet virkelig godt besøgt. Jeg havde ikke nogen stand selv denne gang og havde derfor god tid til at hilse på alle de besøgende, hygge om vores stadeholdere og snakke med venner og familie som havde taget turen til vore lille station i Sorø.

Her under kan i se et lille bitte udvalg af hvad vores marked havde at byde på. Efter sådan en forrygende weekend kan jeg næsten ikke vente på at komme igang med at planlægge Jul på Stationen 2018!

Skriv et svar