Slået hjem

Så blev vi ellers lige slået hjem noget så grundigt. Det eneste positive der er at sige om de sidste 14 dage er, at når vi gør noget her hjemme, så gør vi det grundigt. Også når det gælder maveinfluenza! ØV!

Ud over at vi alle 6 har ligget med hovedet i spanden så har vores lille Niels nærmest kronisk mellemøresbetændelse, så søvn er efterhånden en mangelvare her hjemme. Dem der siger at man kan sove når man bliver gammel har tydelig vis ikke haft en baby med MØB.

Mere klagesang skal i dog ikke høre fra mig. For jeg har det bedste netværk som dukker op og bakker op når det brænder på, jeg har den skønneste mand som lige giver mit overskud et boost når humøret falder og jeg har fået fri i slutningen af ugen. Så jeg tager hjem til mine forældre med Niels, på den måde kan farmand og storesøskende få lidt ro, og Niels og jeg kan få lidt luftforandring.

Mit skrivebord på computeren bugner med billeder klar til kommende indlæg, og jeg glæder mig til at dele en masse hyggelige oplevelser, tanker og opskrifter med jer. I første omgang ville jeg dog bare lige pippe ind forbi og sige at jeg stadig er i live.

Min tapre lille baby

 

 

4 comments / Add your comment below

  1. Puuuh, jeg er også ved at rejse mig efter en omgang maveinfluenza – og jeg tænkte seriøst på, at noget af det gode, der er at sige om det er, at jeg ikke skulle tage mig af børn samtidig. STOR respekt til jer! I klarede det <3 <3

Skriv et svar