I min kreative omgangskreds er der #2

I min omgangskreds er der så mange fantastiske og kreative mennesker. Mennesker der lever af deres kreativitet og mennekser som jeg ser op til

Min kreative omgangskreds

Som jeg skrev før jul vil jeg det næste stykke tid vise frem og skrive lidt om alle de fantastiske kreative mennesker der er i min omgangskreds. Nogen er tæt på, andre mere perifert men fælles for dem alle er at jeg er super stolt af at kende dem, kende til deres arbejde og ønsker dem alle den største succes med deres kreative virke.

Linders design

Laura Linder er en af de kvinder som jeg virkelig beundre for hendes kreativitet, fantasi og håndværksmæssige kunnen. Laura hækler og det gør hun så fint så alle her hjemme er helt forelskede i hendes kreationer. Især min mellemste Astrid er solgt til Lauras univers. Hos Laura kan man møde den lille pige Vivi med det vilde krøllede hår, det fine tøj og de sødeste kæledyr. Vivi har en mægtig rar bedstefar som elsker havet og Vivis bedste ven Bastian er en mester på et skateboard. Dette univers har Laura åbnet for med hendes skønne hæklede dukker. Astrid fik Vivi sidste sommer, og Bastian og bedstefar var store ønsker på juleønskelisten.

De to øverste billeder har jeg lånt hos Laura. Det nederste viser Astrids efterhånden store samling af Vivi og venner.
Gør det selv, eller lad Laura

På Lauras hjemmeside ligger der en masse ideer og opskrifter på ting man selv kan lave og lade sig inspirere af. Både kreationer til hæklenålen, men også en masse andre ideer og DIY. Når det kommer til hæklekreationerne må jeg melde pas. Jeg kommer aldrig til at kunne hækle lige så flot og lækkert som Laura kan så derfor vil jeg allerhelst købe mig fra frustrationerne og det kan jeg heldigvis når der er kunst og designmarked, Påske på Stationen i Sorø 17. marts. På Lauras shop kan man købe både opskrifter og hæklekits til alle de fine figurer fra Vivis univers samt skønne sager til sommerens isbod eller pølsevogn.

Inspiration på de sociale medier

Jeg kan kun anbefale at I følger Laura på de sociale medier. Lauras blog og instagram er fyldt med lækre stemningsbilleder, skøn inspiration og godt humør med små kig til hendes liv og familie. Jeg nyder at følge med hos Laura og glæder mig til at følge Vivi og alle hendes venner.

1 comment / Add your comment below

Skriv et svar