Kyndelmisse

Man har en plan, til den bliver skrottet

Idag havde jeg en del planer og aftaler, og alt blev skrottet til fordel for en lorte nat, en tur til ørelægen og endnu en omgang mellemørebetændelse til Niels. Ej helt skrottet blev planerne ikke bare udskudt.

Kyndelmisse, et lys

En af de aftaler jeg havde var et møde med Anja fra guldsmeden Guldregn her i Sorø. Vi har snakket lidt om at lave et fælles event til Kyndelmisse/Lysfesten i Sorø 27. januar. Vi har stadig planerne, vi skal bare lige finde en anden dag hvor vi kan præcisere dem og forfine dem. Så ind til jeg kan løfte sløret for hvad det er vil jeg bare lige komme med en opfordring til alle jer der bor på midtsjælland eller orker at køre turen til Sorø. Kyndelmissefesten 27. januar er en fantastisk oplevelse og virkelig værd at køre for.

Som at træde ind i en anden verden

Vi har været med 2 gange og begge gange har vi været vildt begejstrede. Hele akademihaven bliver forvandlet med lys og lyd så når man går ind gennem klosterporten er det som at træde ind i en anden verden. En verden som udfordrer og stimulerer vores sanser på en ny måde.

Træer, buske og kunst er lyst op i et væld af farver. Musik og lyde flyder ud af højtalere fra træernes toppe, nogen gange møder man underjordiske væsner (teatergrupper) andre gange er der ildshow og dans. Hele Sorø by er pyntet op til den store aften, Museerne byder på spændende arrangementer, biblioteket laver sjove tinge for børn og flere butikker har særlige tilbud og events i løbet af aftenen. Man kan købe et turpas som gælder til en masse af aktiviteterne, men det har vi aldrig benyttet os af og vi har fået rigeligt på opleveren.

Et lys i mørket

I år har jeg planer om at tænde et lys i mørket sammen med Anja fra Guldregn, jeg håber virkeligt at det kan lade sig gøre og jeg glæder mig til at fortælle jer mere. Ind til da kan i nyde nogen af billederne fra de sidste 2 år.

Her kan i læse om vores Kyndelmisse sidste år.

 

 

 

Skriv et svar