Tip til indkøbsorganisering

Indkøbsliste, Lap på lap og på bagsider

Når vi skal købe ind her hjemme bliver der skrevet indkøbslister på små lapper, bagsiden af tegninger, A4 papir og hvad der ellers lige ligger for hånden. Det roder, nogen gange finder jeg gamle sedler i lommen og bliver i tvivl om hvilken det nu er jeg skal bruge. Og næsten med sikkerhed ringer min mand og jeg til hinanden med ting vi har glemt at skrive på listen. 

App to the rescue

En gang i efteråret introducerede min kollega mig til en app hun netop havde fået til at fungere med hendes store voksne hjemmeboende børn. Our Groceries, indkøbsliste appen som man kan dele med så mange man ønsker. Både Michael og jeg har installeret appen på vores telefoner. Her laver vi nu indkøbslisterne og har gjort det længe efterhånden. Det fungerer bare helt upåklageligt og er skide smart!

Når man har puttet varen i kurven streger man den af med et tryk og den forsvinder fra listen. Det kan modparten så se hjemmefra, fra arbejdet eller hvor man nu er. Man kan også hjemmefra tilføje nye vare som med det samme fremkommer på indkøbslisten. Vi har hele tiden en indkøbsliste som er igang, når vi så tømmer noget eller opdager noget der mangler så tilføjer vi det til listen. Jeg er virkelig fan, appen er enkel, nem at finde rundt i og virker som den lover.

Hvilke hverdags apps bruger i og er der nogen i kan og vil anbefale?

7 comments / Add your comment below

 1. Hej Camilla
  Den lyder smart og skal da udforskes.

  Jeg bruger Quicky som også er rigtig smart. Har dog ikke fundet ud af at koble manden på.
  Hvis det skulle ske at han skal handle kan jeg hurtigt trykke og sende en SMS fra app’en til ham.

  1. Fedt! Det er da en skide god ide! Indkøbsliste med teknik, en hver mands drøm 🙂 Vi har faktisk også lavet en drømmeliste hvor vi skriver de større ting vi ønsker os, vi havde en julegaveliste og en helsamliste hvor vi efterhånden skriver de ting der bliver tømt så vi husker det hele når der ligges en bestilling. 🙂

 2. Jeg prøvede det med min eks-mand. Didn’t work. Han er ikke interesseret i at være afhængig af den slags. Jeg handler bare ind, sagde han. Æv. Jeg synes ellers det var vildt smart…

  1. Ja det er virkelig smart. Her har vi fået det til at fungere så godt, er virkelig glad for at jeg fik den anbefalet i sin tid 🙂

Skriv et svar