Året der gak

Et år præget af lillebror

2017, sikken et år. Jeg kan slet ikke forstå at vi allerede er nået til enden. Jeg synes kun det er få dage siden at jeg var stor som en kampvogn og pløjede mig besværet rundt mens jeg utålmodigt ventede på at møde vores lillebror. Han trak spændingen til det sidste og kom 9 dage over tid hjemme i stuen midt i forårets første solstråler. Han har siden kastet det dejligste solskin over vores, efterhånden, store familie. Vores lille Niels, elsket af alle og som elsker alle. Han er så glad, mild og nysgerrig på livet. 2. juledag tog han sine første skridt, efterfølgende har han taget mange, så der går nok ikke lang tid før han går rundt, det vildt og ikke mindre vildt her 4. gang.

Lille Niels, 4-5 timer gammel. Der er godt nok sket meget de sidste 9 mdr.

Traditionen tro

Siden vi flyttede til Sorø har jeg hvert år bestilt magneter med de dejligste billeder fra året der gik. Billeder som alle minder mig om de glade sjove, skønne og vidunderlige øjeblikke vi har haft sammen.

Vores køleskab er ved at være godt fyldt ud, men jeg kan ikke vælge nogen af dem fra. Næsten dagligt står én eller flere af børnene og kigger, arrangerer eller lege med dem. Vi får snakket om de minder der dukker op og vi glæder os til at opleve nye spændende ting sammen.

Minder fra de sidste 3 år, jeg kan ikke vælge nogen af dem fra, så lige nu får de alle lov til at blive hængende.

I går fik jeg pakken med magneter fra 2017. Det var så hyggeligt at se dem alle igennem, få dem sat op og nyde synet af min flok og min familie.

Social Print Studio

Jeg har alle år bestilt fra det amerikanske firma Social Print Studio. Jeg har prøvet forskellige undervejs, men har hver gang fortrudt og er vendt tilbage til disse. Kvaliteten er helt i top, farverne fine og magneterne er rigtig stærke så de ret faktisk kan holde noget. Når jeg har bestilt i løbet af året går der ikke mere end 1,5 uge fra bestilling til levering, op til jul tager det lidt længere tid. I år tog det 3 uger fra jeg bestilte til de igår blev leveret ved døren.

 

Skriv et svar