Jul, juleferie og julehygge og en ny hverdag i vente.

Vi sparkede juleugen igang med seks gange roskildesyge/maveinfluenza og efterfølgende dræn i begge ører til vores lille Niels. Den uge tappede os for al energi, så julen er gået med at hygge, forkæle børn og familie og selv lade os forkæle. Juleaften og dagene efter tilbragte vi i sommerhus med mine forældre. Der blev max hygget med god mad, julegaver, gå ture og masser af snak og leg. Jul lige som den skal være.

Jeg glæder mig i denne tid

Juleaften blev jeg forkælet med de smukkeste gaver, både ønsker og ting jeg ikke vidste jeg ønskede mig, men som var helt vidunderligt perfekte. Temaet for størstedelen af mine julegaver var keramik. Mine elskede mumikrus, to smukke lysestager og de fineste skåle fra mine forældre. Alle gaver giver mig en glad følelse i maven og er derfor helt i tråd med den proces jeg har været igennem i efteråret hos Lisbeth. Vi har faktisk gjort meget ud af at de gaver der skulle ønskes og gives skulle blive værdsat i længere tid end bare 1.-2. juledag. Alle mine børn blev så glade for de gaver de fik, de var så søde og taknemmelige og at se deres glæde næsten var gave nok. 

Hvad du ønsker skal du få

De to fuglestager var et stort ønske, faktisk var det et af de ønsker som jeg ikke regnede med at få, men som jeg ønskede mig under devisen at man må ønske sig alt. Min søde mand købte dem hos Katrine til Jul på Stationen 2017. Jeg følte mig meget heldig da jeg pakkede den fine gave op og så at mit ønske var gået i opfyldelse, ikke bare en gang men hele to gange. De to fugle har fået plads på vores spisebord og pynter så fint under hvert måltid.

En ny hverdag

I skrivende stund tæller vi ned til 2018. Der er 2 dage tilbage af året hvor vi blandt andet blev beriget med endnu en fantastisk lillebror. Året hvor vi brugte endnu mere tid og energi på at lære vores by og område at kende. Vi elsker stadig at bo her, dog har det fyldt meget at Michael har pendlet til Nørrebro hver dag. Børnene har savnet ham her hjemme, jeg har savnet ham her hjemme og han har helt sikkert savnet at være en del af hverdagen i Sorø.

I slutningen af november blev der slået en pædagogstilling op i netop den institution som min mand ønskede at arbejde i. Han søgte og han fik jobbet, så på tirsdag starter han som pædagog i samme institution som Erik går i og som Niels skal starte i, også på tirsdag. Det bliver noget af en omvæltning, det bliver så godt og det bliver helt fantastisk at kunne dele hverdagen og vores børn med Michael. Så med det afsæt kan vi kun skyde 2018 ind med et ordentligt brag på søndag. Selv tager jeg en rolig start på året med 2 ugers ferie og god tid til at starte lille Niels op i vuggetsue.

Mine 4 julebørn, jeg føler mig som verdens heldigste mor!

 

5 comments / Add your comment below

 1. Ej hvor er det skønt at høre! Det lyder da som det helt rigtige – så der kommer mere ro på den samlede familie. Stort tillykke! Og det blev så i dag, at jeg opdagede, at du stadig blogger. Min ligger helt stille, så jeg har heller ikke været på andres … blogger du stadig på samme måde? Altså fra bloglovin? For mig løb det ud i sandet, fordi jeg syntes, det var lidt for bøvlet ifht Instagram (hihi, som du jo fik mig til at starte på, og det elsker jeg, men det betød lidt at min blog gik i koma, og jeg vil så gerne have den igang igen. Men det skal helst være lige så intuitivt og let som IG).
  Nå, stor blog-krammer til dig kære! <3 <3 <3

  1. Ihh hvor dejligt at du fandt her ind igen 🙂 Jeg blogger via momster.dk, det er wordpress og så meget nememere. Jeg er nu glad for at du kom på ig, så hyggeligt med de små hverdagsglimt. Jeg ville elske at læse med på din blog, nyde dine tegninger og tanker som er så fine og meningsfyldte. Stor blog-krammer tilbage til dig og rigtig godt nytår.

   1. Og se nu læser jeg dit svar om morgenen – præcis som jeg altid gjorde, da jeg bloggede 🙂 Hvor er du sød, tak for ordene. Jeg er også evig-glad for, at du fik mig derind. Virkelig. Vi må se hvad der sker og hvornår … Kæmpe blog- og nytårskrammer lige tilbage til dig kære <3

 2. Skoen beretning. Oensker jer alle et godt 2018. Haaber din gemal bliver glad for sin nye arbejdsplads. Knus herfra US / NJ

  1. Tak Marianne. Jeg er sikker på at han bliver rigtig glad for sin beslutning. Og jeg glæder mig til at få ham hjem. Stort tillykke med Sebastian! 30 år!! Det er ret vildt! Godt nytår til jer alle.

Skriv et svar