Let it snow

Let it snow, let it snow

Man må sige at det er rimelig sølle med snemængderne i øjeblikket. Som skovpædagog ønsker jeg mig masser af sne, lækker luftig sne til at kælke i og til at få gang i en god sneboldkamp. Det her våde sjap sne holder ingen steder. Børnene bliver sjask våde, tørreskabene brænder næsten sammen og dagen efter er vi nødt til at putte de fleste børn i fugtige flyverdragter og regntøj fordi det simpelthen ikke har nået at tørre. 

Giv mig noget ordenligt sne så vi kan suse ned af smørbakken (en super kælkebakke her i Sorø) så vi kan kælke på legepladsen og så jeg kan tage ud med mine egne unger om eftermiddagen. Jeg gider ikke mere vådt, mudret, sjasket sne. Bum.

Vores egen sne

Den anden aften fandt jeg saks og papir frem til Erik og jeg. Jeg havde ingen forventning om at han skulle kunne deltage i mine planer, men tænkte at han gerne ville klippe et papir i 1000 stykker, bare for sjov. Jeg tog dog fejl. Erik ville klippe det samme som mig og han var helt vildt god. Han klippede de fineste snefnug, sirligt og med tungen lige i munden. Så nu “drysser” sneen ned af vores terrassedør og minder os om at det faktisk er ægte vinter, vejret har bare lige glemt det for en stund, (åbenbart).

Pinterest er en uudtømmelig kilde til ideer og skabeloner til snefnug. Jeg har samlet lidt , men rækken af nye snefnug bliver ved og ved og ved.

2 comments / Add your comment below

Skriv et svar