For tredje gang

Jul på Stationen 2017

Jeg er netop ved at falde ned efter en helt forrygende weekend med Jul på Stationen 2017. Jeg synes selv at Mette og jeg havde sammensat det smukkeste julemarked. Der var alt hvad hjertet kunne begære lige fra julemedister og vafler til hæklede dukker, keramikfugle,
original kunst, smykker, læderlækkerier,  børnetøj og meget meget meget mere. Jeg skulle virkelig lave regler for mig selv og holde godt fast i mobilen (mobilepay) for ikke bare at løbe ud og vælge én af den, én af den og én af den….

Min veninde Nadia tegnede de skønneste portrætter af både børn og voksne. Køen ved hendes stand var lang og det var hyggeligt at se med over hendes skulder.

Jeg fik købt et par julegaver som jeg af gode grunde ikke kan vise frem her og så fik jeg købt den smukkeste læder cross over/bumbag hos Maria som har mærket Solon handmade. Jeg kunne ha købt mig fattig i hendes stand.

En tradition

En af de traditioner der er forbundet med vores markeder på Sorø Station er, at nogen af de deltagere der kommer langvejs fra tager med hjem til mig og sover. Når vi lander på adressen fredagaften bliver der serveret nybagte boller, ost, pølse og rødvin. Der bliver grint, fjollet og snakket om dagen der er gået. Det er så vildt hyggeligt og en rigtig god måde at lære hinanden bedre at kende på. I år havde jeg 4 søde kvinder fra Svendborg sovende, 2 gamle kendinge og 2 nye som jeg glæder mig til at møde igen en anden gang!

Lidt men godt

Min egen stand var lidt anderledes end den plejer at være. Jeg havde ikke nået at trykke så meget som jeg ønskede så det meste var gengangere, rester og lager. Onsdag aften nåede jeg dog en tur i kælderen og fik trykt 15 nye tryk. Da jeg endelig kom der ned og kom igang var det super hyggeligt og jeg fandt en god rytme. De nye tryk er en blanding af gamle motiver som bliver fortolket på en ny måde. Jeg tror jeg skal se mere på de gamle rammer i nærmeste fremtid og se hvad jeg kan få ud af dem.

 

2 comments / Add your comment below

Skriv et svar