Ingen dårlige undskyldninger

….. bare lidt for travlt

Så blev jeg lige overhælet af hverdagen med 180 i timen. Hold i ryggen, syge børn, arbejde og forberedelse til mit elskede julemarked har taget al min tid de sidste uger. Bloggen er derfor blevet nedprioriteret. Det skal ikke lyde som en klagesang eller en undskyldning, bare en forklaring på tavsheden på bloggen. 

Nærværende weekend, som snart er gået, har været helt fantastisk og med tanken om, at jeg den kommende uge har fri, så jeg kan nå at producere lækkerier til julemarkedet, gør kun søndag aften endnu bedre.

De to mellemste er i kælderens biograf, min ældste laver aftensmad og mindstemand “hjælper” far med at hænge tøj op. Det er lige præcis så idylisk som det lyder og jeg elsker det!

I den kommende uge skal jeg have gang i trykkeriet, jeg skal blandt andet ha trykt en masse fine fluer som passer til det børnestel jeg har lavet i samarbejde med Marie Langaa og som kommer til salg til Jul på Stationen.

Et lille tip om noget HELT andet. I momsternetværket har vi fordelt alle dagene i december mellem os og har lovet at give den en over nakken med julestemningen. Så kig med på momster.dk og kom i det bedste julehumør.

 

 

Skriv et svar