Giv slip og bliv fri

I onsdags havde jeg sammen med Mette fra mit yndlingsspot på Sorø station inviteret Lisbeth fra Smilerynker til at komme og holde foredrag om at give slip på alle de ting vi omgiver os med og dermed få en enklere hverdag, mindre rod og mere overskud. 

Når man har hørt det hele før…

så sidder det meget bedre fast. Selv om jeg netop har afsluttet et længere forløb hos Lisbeth, hvor alt det hun kom ind på i onsdags allerede er blevet vendt og drejet, så var det stadig fantastisk at få det hele en gang til live. Det er som om at når afsenderen står foran en, lys levende og udstråler engagement, energi, entusiasme og dedikation så sidder budskabet endnu bedre fast. Lisbeth brænder for sit budskab, hun brænder for det enkle liv og hun brænder virkelig igennem. Efter 2 timers foredrag hvor vi var nået vidt omkring var energien til at gå hjem og give den en ekstra skalle helt i top. Når man først er gået igang kan man ikke gå tilbage.

Den bedste mig

Både den netop afsluttede workshop, foredraget i onsdags og Lisbeths blog giver mig lyst til at blive den bedste version af mig. Jeg har fået et stort behov for at skære alt det unødvendige fra og fokusere på det vigtigste. Mine unger, min mand og de aktiviteter der gør mig glad.

Det fantastiske ved Lisbeth er at hun ikke prædiker sandheden. Hun vejleder, råder, kommer med sin erfaring og guider en ud fra det sted man står. Jeg bliver aldrig minimalist, men jeg har erkendt hvor meget rod forstyrrer mit humør og min energi så jeg er allerede blevet ekstrem meget bedre til at skære væk og i særdeleshed til ikke at købe ind. Jeg er spændt på at se hvor Lisbeth er på vej hen, og jeg glæder mig til fortsat at blive inspireret og til at følge med på rejsen.

Skriv et svar