En gave som vil få betydning resten af mit liv

Jeg har fået en gave, en helt fantastisk og lige i øjet gave. Min veninde Nadia som jeg skrev om her har tegnet en lille fugl til mig. Og det er ikke hvilken som helst fugl. Det er en lille Rødhals.

Lige siden jeg i 5 klasse læste “Den hemmelige have” i engelsktimerne og senere så den på film, har den lille fugl haft en stor betydning for mig og altid givet mig trøst. Den er så smuk, nysgerrig og vims. Når vi er i skoven med min børnehave kommer den gerne helt tæt på for at se hvad vi er for nogen. Hver gang slår mit hjerte et lille ekstra slag af glæde over den lille gæst.

De indfødte amerikanere mente at Rødhalsen stod for:

Rødhals – vækst og fornyelse. Ligesom mange andre fugle er rødhalse gode forældre, og et aspekt af dyrets totem er evnen til at give næring til sig selv. Rødhalsen forbindes med foråret. Dette er årstiden for fornyelse, og når vi giver slip på fortiden er vi fornyet og frie til at give næring til, og tjene både os selv og andre.

Vækst og fornyelse,

det er da nogen fantastiske ord at have siddende på sig. Den lille fugl er sendt med posten fra Svendborg og om en uge skal jeg bruge den til noget helt særligt. Jeg glæder mig til at vise jer hvad, følg evt med på min instagramprofil hvor jeg vil vise det frem live næste onsdag.

3 comments / Add your comment below

Skriv et svar