Jul på Stationen 2017

Forberedelserne

Vi er i fuld gang med at arrangere årets julemarked på Sorø station, Jul på Stationen 2017. Julemarkedet er efterhånden en af de begivenheder i løbet af året som jeg glæder mig rigtig meget til! Jeg glæder mig til forsommeren hvor Mette og jeg lige så stille begynder at snakke årets julemarked igennem. Hvilke stande ønsker vi? Hvilken stemning skal vi skabe? Hvad er årets farve osv. Jeg glæder mig til efter sommerferien når de første ansøgninger tikker ind og vi langsomt begynder at vælge ud og skabe en rød tråd gennem vores marked. Jeg er knap så glad for at give afslag, men det er er en del af arbejdet med at skabe det hyggeligste julemarked.
Igen i år syns jeg vi har ramt helt perfekt med hensyn til fordelingen mellem de forskellige produkter, nye og gamle, håndværk, kunst, brugskunst, mad, julepynt og børnesager.

Plakaten, farven, udtrykket

Vi har vores helt egen husgrafikker som godt nok bor meget langt væk, men hurra for internettet. Nola har siden vores første marked hjulpet med at få Cafeens plakat enten juleficeret eller påskeficeret. Nola har en helt særlig evne til at fange hvad det lige præcis er vi drømmer om for den kommende plakat og postkort. Det er guld værd med en som kan tyde tanker og læse mellem linierne og hver gang ramme helt helt rigtigt!

Mørk hindbær, svævende sne, enkelt.

I år var ordene “Mørk hindbær, svævende sne, og helt enkelt”. Jeg var lidt længe om at få skrevet årets tekst da der stadig er lidt barsels havregrød i min hjerne. Men da jeg endelig fik sendt teksten afsted i søndags gik der nærmest kun et døgn så var første udkast tilbage i min mailboks. Og første udkast var rigeligt. Den var lige det vi havde drømt om!

Følg med

Jeg er begyndt at vise frem og præsentere årets kunstnere, designere og producenter på julemarkedets facebookside og instagramprofil. Så følg med der. Hvis i ikke bor i nærheden af Sorø og dermed har mulighed for at komme forbi ved jeg at de fleste deltagere også sælger deres sager online. Så kig med, måske årets bedste julegave dukker frem blandt deltagerne til Jul på Stationen 2017.

2 comments / Add your comment below

  1. Tak for et meget skønt julemarked. Lang tid siden snart… købte nogle øreringe af en meget ung pige. Tasseløreringe. Jeg har desværre mistet 1. Troede jeg var heldig at det var hende der var på bagsiden af Ringstedbladet, og har taget kontakt til hende. Det var bare ikke hende… nu vil jeg spørge om i kan hjælpe mig. Hendes stand var th, når man kom ind i rummet forenden. Hun stod lige tv når man kom ind i det mindre rum. Hun stod med sin mor og solgte bl. a tasseløreringe. Jeg har et foto af øreringen, jeg kan sende, hvis der kan hjælpe..
    Håber st i kan hjælpe mig..har fået smidt hendes kort væk desværre.
    Mange venlige hilsener fra Joan🤗

Skriv et svar