Tjener der er en flue i min suppe

– tjener, der ligger en flue og spræller i suppen!
– ja, vi bruger altid friske råvarer!

“Tjener der ligger en flue og sover i min suppe”
“undskyld hr. Nu skal jeg vække den”

Tjener, der er en flue i min suppe!
– Ja, efter Mette Jakobsen vandt guld til EM har alle trænet og trænet.

Tjener, der er en flue i min suppe!
– Ja, men der er jo grænser for hvor meget en lille flue kan drikke.

Flue Serigrafi
Dette er et af mine ældre tryk. Et tryk jeg lavede da jeg fandt ud af at jeg ventede en lille dreng (2012) og ikke følte jeg havde noget til hans værelse.
Et samarbejde på tværs

Jeg har gang i noget sjovt sammen med en af de dygtige kvinder jeg kender. Marie Langaa er keramiker. Hun var med på det første forårsmarked vi holdt på Sorø station, og siden har hun været med til alle vores markeder. Marie er i mine øjne en helt utrolig dygtig keramiker.  Hendes stil er minimalistisk med et humoristisk twist eller en lille hverdags genkendelse. Hun har sit eget værksted, som netop er blevet udvidet, på hendes bopæl og det glæder jeg mig til at vise jer meget mere fra senere.

Her til aften vil jeg bare komme med en lille teaser. Da Marie, hendes mand og deres to børn hentede vores små kaninunger for et par uger siden fik vi en ide. Marie er rykket helt vildt på den ide, så idag har jeg sendt en mail afsted til hende som hun skal samle, og til vores kommende julemarked vil vi forhåbentlig vise frugten af vores skæve samarbejde frem. Jeg er sikker på at det bliver helt vildt godt! Glæder mig til at bruge en dag eller fire i Maries værksted. Glæder mig til at være kreativ på tværs af håndværk!

 

 

4 comments / Add your comment below

Skriv et svar