En lille farveklat

Vil i se mit smukke spisebord?

Jeg en hule bygge vil

Efteråret giver mig altid lyst til at bygge hule, pakke mig væk og grave mig ned. Tænde stearinlysene og bare HYGGE. Og selv om man kunne få lyst til at sige efteråret ind til videre har varet siden september 2016 så synes jeg alligevel at jeg går i big time efterårsmode disse dage. Når jeg igen skal til at være mest inde der hjemme, får jeg altid kigget rundt i huset med nye øjne. Jeg får lyst til at rykke rundt, lave om, bygge til og male nyt.

Maling i spandevis, bl.a. lilla

I sidste uge havde Flügger tilbud på maling. Vi har en del hængepartier både i kælder og på kvist så det var oplagt at få købt ind til det hele og lidt til. Noget af det der blev købt ind som ekstra projekt, var maling til vores spisebord. Det har de sidste 2 år været en smuk petroleumsblå, men 4 børn og en masse leg ved bordet havde sat sine spor, så jeg trængte til en forandring.

Min mand gik med på at male bordet aubergine/blommefarvet. Jeg synes det er blevet så smukt og har givet et fint nyt pust til stuen. Men når en bordplade bliver malet skriger en væg på nyt. Sååå stay tuned, der kommer til at ske en del nyt både i vores stue og i resten af stueetagen. 

Men først når jeg er frisk igen

Nu skal jeg bare lige kommer mig over den obligatoriske forkølelsesinfluenza som har det med at slå sin grimme klo i nakken på en når man starter i børnehave. ØV. Jeg håber jeg er frisk til weekenden hvor jeg skal afsted på et kursus jeg har set frem til i 4 måneder, det glæder jeg mig også til at vise mere fra.

Både bord, vægge og kommende kursus vil blive vist i rigelige mængder på min instagram profil så kig med der over.

Skriv et svar