Vores sommerferie 2017 og ide til julegave

I maj måned sad vi og kiggede på den kommende sommerferie. Hvad skulle vi lave med børnene? Skulle vi nogen steder hen? Kunne vi overskue en udlandsrejse med en lille baby?

Sommerferien 2017

Vi besluttede os for at blive hjemme, invitere farmor og farfar til Sorø og få bygget den store terrasse vi havde havde drømt om. Men hvad skulle vi så lave med vores 4 børn? Terrassebygning er ikke en interessant beskæftigelse for børn, i længere tid af gangen. Vi valgte at købe årskort til Knuthenborg safaripark. Selv om vi bor på midtsjælland er vi i den forkerte side af Sjælland, så det tager stadig 1,5 time i bil. Men så føles det også som en rigtig udflugt. 

Vi har været afsted 6 gange, og det har været fantastisk alle 6 gange. Man ser noget nyt hver gang, nye dyr, nye unger, nye ruter og nye madpakkesteder. Vi har alle gange haft vores egen mad med så jeg kan ikke komme med en anbefaling af maden på stedet, men deres churros er super lækre og en skøn dessert at slutte af med efter frokosten. I juni havde vi købt billetter til at blive i parken efter lukketid og hjælpe med at putte girafferne i seng. Det var en super oplevelse, sjovt at gå gennem den lukkede park og fantastisk at se de store dyr så tæt på! 

På safari i 2018

Vi havde egentlig besluttet at købe årskort til hele familien i 2018 også, men så så jeg en reklame for Pandaklubben. Jeg blev lige sendt 25 år tilbage i tiden og huskede hvor hyggeligt det var når min lillebror modtog blade og information fra WWF. Som medlem af Pandaklubben har man gratis adgang til bl.a. Knuthenborg safaripark. Så nu ønsker mine 3 store børn sig medlemskab af WWF i julegave. Et års medlemskab koster 250 kr.

Som i måske kan se, er vi ret vilde med kamelerne. De har så meget personlighed og udtryk. Og så er de vildt bløde.
Pandaklubben

Med et medlemskab af Pandaklubben (børn op til 16 år) får man:

  • Et PandaClub Årskort der giver fri adgang for medlemmet til 10 af de fedeste attraktioner (København Zoo, Tycho Brahe Planetarium, Den Blå Planet, Knuthenborg, AQUA i Silkeborg, Ree Park, Skandinavisk Dyrepark, Randers Regnskov, Kattegatcentret og Universe).
  • Fri adgang til 6 hæsblæsende familieevents for hele familien (maks. 4 personer inkl. medlemmet).
  • 4 vilde PandaClub-magasiner sendt lige til døren.

Det er da virkelig en så kaldt win win situation. Man støtter et fantastisk formål, bliver oplyst OG får gratis adgang til nogen af Danmarks bedste attraktioner.

 

2 comments / Add your comment below

Skriv et svar