Over stok og sten

*Indlægget er sponsoreret af Thule, ord, tanker og holdninger er mine egne*

Over stok og sten

Vi har nu haft vores cykel-gå-løbevogn i næsten to uger. Da jeg modtog mailen med besked om hvad der var på vej til mig havde jeg en lille forhåbning om at den ville give os det kærlige spark bag i som vi havde brug for til at komme endnu mere ud i den natur vi bor midt i. Vi har ind til videre haft den med rundt i hele Sorø. På indkøb i tæt pakkede supermarkeder, på tur i byen og i skoven. I gang og i løb over stok og sten.

Vognen mere end lever op til vores forhåbninger og forventninger. Den er en leg at køre med, den reagerer med det samme, er super let så man skal ikke bruge hele sin kampvægt for at dreje rundt med den eller komme frem ad. Når man går med den, får man nærmest lyst til at sætte farten op, da den glider så nemt frem over fortov, skovsti og vejbane.

Bagagerummet

Min mand har, siden vi modtog vognen for to uger siden, brugt den hver dag når han skulle ned for at handle. Bagagerummet bag vognen er utrolig rummeligt, meget større end opbevaringsrummet på vores barnevogn, det er derfor en kæmpe fordel at kunne handle med Thule vognen som tranportmiddel. Når Erik har været i børnehave de sidste uger er han også blevet afleveret med den nye karet. Så har han siddet sammen med Niels og hygget sig i efterårsstøvregnen. Tørt og godt.

Til vores familie

Hvis vi selv havde været ud og købe en tilsvarende vogn ville vi nok ha overvejet en dobbeltvogn da Erik stadig er lille på nogen områder og en gang imellem bliver træt i benene. På den anden side, så er der ikke længe til han er så stor at den ekstra plads bare havde fyldt unødigt op på fortovet. Det ville dog være smart med dobbeltsæde når vi tager den i brug som cykelvogn da drengene skal gå i samme institution. Men vi må ud og lære Erik at cykle på sin flotte blå cykel og når foråret melder sin ankomst er jeg sikker på at vi cykler til vuggestue og børnehave med Niels og alle pakkenellikkerne i cykelvognen og Erik susende foran på sin egen cykel. Så konklusionen må være at den bedste vogn til vores familie er den der er blevet valgt til os.

Skriv et svar