Så er jeg igang

Idag var min første dag tilbage på arbejde. Jeg havde godt luret på de forskellige vejrapps at det ikke ville blive helt tørt. Men da jeg vågnede og så den mest fantastiske røde-pink-rosa-lilla-orange morgenhimmel tænkte jeg alligevel at vejrguderne måske havde ombestemt sig. Men det havde de ikke! Jeg blev kørt på arbejde af min mand i silende øsende pøsende regnvejr. Inden jeg var nået over legepladsen i børnehaven var mine bukser allerede våde. Lige der fik jeg et gevaldigt fortrydelsessus i maven og var klar til at vende om på hælen og løbe efter bilen, min mand og min lille baby. Men jeg gik ind, og jeg gik igang. 

Jeg vil sige at min første dag tilbage i arbejdshjulet er gået rigtig godt! Jeg kan mærke at jeg havde savnet flere af børnene, de havde også savnet mig og jeg savnet hyggen, grinene og alle snakkende med mine kollegaer. Jeg havde dog ikke savnet det gennemblødte regntøj, drivende våde termotøj og børn der har tisset igennem flere lag. Men det hører med, og det er heldigvis kun en lille bitte del af livet i skovbørnehave.

Hjemme igen var der en lille babydreng der havde savnet mig, jeg blev kysset, spist og savlet på, jeg gengældte med kys, kys og uendelige kys. Hold nu op det var godt at se ham igen. Også selv om jeg faktisk havde lokket min mand ud på 10 minutters ammevisit i min pause så føltes det som om jeg havde været væk på verdens længste tur.

Førstearbejdsdag er overstået, den gik godt, både på mit arbejde og hjemme hos mand og barn. Så det skal nok blive godt, det skal nok blive helt vildt godt. Nu begynder tre måneder hvor vi har helt vildt mange timer til rådighed i forhold til hvad vi er vandt til. Jeg glæder mig til at have min mand i Sorø og jeg glæder mig til at nyde synet af min store mand og mindste mand udvikle deres bånd sammen.

Man er altså stor når man kan sidde selv i indkøbsvogen. Min store lille baby.

2 comments / Add your comment below

  1. Velkommen tilbage til det virkelig liv. Det lyder heldigvis til at du har fået en god start, selvom det er lidt hårdt. Og sikke en god ordning med en pause amning! 👍🏻 Så føles det heller ikke helt som en lang dag uden sit barn… selvom den selvfølgelig føles lang nok… 😊

    1. Tak skal du have. Nu må vi se hvor længe min mand orker at tage turen ud til mig midt på dagen. Idag var det dog også nødvendigt 🙂

Skriv et svar