Onsdagskærlighed: Gammelt venskab ruster ikke

I gamle dage

Da jeg for efterhånden mange år siden startede på pædagogseminariet blev jeg hurtigt overtalt til at engagere mig politisk. Allerede efter et par uger havde ham, som jeg nu er gift med, overbevist mig om at studiepolitik var vejen frem. Jeg meldte mig til alt det jeg kunne og skulle kort tid efter til mit første møde i pædagogstuderendes Landssammenslutning (PLS). Da jeg dødnervøs ringede på dørtelefonen var det den rareste stemme der svarede i den anden ende. Kom bare ind. 

Thea

Op ad trappen og ind på sekretariatet hvor jeg mødte en masse nye mennesker. Hende der havde buzzed mig ind hed Thea. Hun var fuld af spræl og havde en kæmpe stor viden om det vi skulle snakke om. Jeg fandt hurtigt melodien sammen med Thea og har siden haft en masse fede og sjove oplevelser med hende både i PLS og privat. Som årene gik gled det dog lidt ud, Thea rejste til Australien og jeg stiftede tidligt familie.

Stadig venner og en hønsegård

Heldigvis var facebook opfundet da vi startede vores venskab, så vi har holdt kontakten, fulgt med på sidelinien og har skrevet lidt frem og tilbage når vi havde noget på hjerte. Da vi for snart 3 år siden flyttede til Sorø skrev Thea om ikke vi skulle ha en hønsegård i den store have. Og det skulle vi da. Thea havde nogen høns som trængte til at komme væk fra nogen skrappe madammer i hendes hønsegård. De tre små hønsedamer flyttede til Sorø og vi holdt igen kontakten.

Et lille nyt liv

Da jeg sidste sommer afslørede min graviditet og med glæde kunne fortælle at vi ventede os vores lille Niels skrev Thea med stor glæde at hun endelig kunne fortælle mig at også hun og hendes kæreste Johannes ventede sig. Præcis to måneder efter Niels’ fødsel kom Theas lille Liv til verden.

Thea bor sammen med Johannes og lille Liv i en miniput kolonihave. Her er der plads til alt og alle. Der bliver dyrket grøntsager i den lille have, avlet høns i hønsegården. I det lille hus bygger Johannes hvad der lige er brug for og Thea, syer, hækler, laver mad og hygger. For 1,5 uge siden efterlyste Thea den bedste måde at starte en blog på. Jeg foreslog momster.dk som en oplagt platform. Thea kontaktede Esme og allerede nu er der en masse skønne indlæg at læse på Theas helt nye blog “Mit Liv Med Liv”. Tag godt imod Thea og Liv og alle Theas fine og nogen gange skøre påfund. Thea har meget på hjerte og hun er værd at læse med hos.

Her er Thea for 11 år siden sammen med min lille (nu store) Ellen. Det er vildt så meget Ellen ligner sin lillebror, eller omvendt.

 

2 comments / Add your comment below

Skriv et svar