En donut i gave

Starstruck kagefan

Min ældste Ellen er bidt af en gal bagedyst. Hun kan snart alle sætninger der bliver sagt i programmet uden ad, hun ser alle afsnit forfra og bagfra og hun er MEGA fan af de fleste deltagere. Her hjemme bliver der slynget udtryk som fondant, bagemarcipan, tylle, bagetid og konsistens gennem luften i et væk.Kagetid

Kagetid

Der er dog nogen af deltagerne der ligger lige en tand højere på idollisten. Liv, Ditte, Anne Mette og fru Blomsterberg er de helt store idoler. Både Liv og Ditte har netop udgivet deres første kagebøger så det var jo oplagte gaver til fødselsdagsbarnet i sidste uge. Dittes bog blev bragt til døren af posten, i bogen havde Ditte skrevet den sødeste fødselsdagshilsen til Ellen, STOR succes! Da Livs bog blev udgivet var vi inviteret med til den store dag inde i København. Ellen var så spændt og en smuuule nervøs da det endelig blev dagen hvor vi skulle ind og møde Liv Martine og Simone Thorup Eriksen som har tegnet alt til Livs kagebog.

En donut i gave

Til boglanceringen var der pyntet fantastisk fint op med de smukkeste kager, minidonuts, blomster og papirsbolde. Stemningen var så hyggelig og Ellen fik mere end indfriet sine drømme om at møde nogen af deltagerne fra bagedysten. Både Liv og Simone stillede op til idolbillede stor stor lykke og på toppen af hele den fantastiske dag så ville Ditte også gerne tage billede sammen med Ellen. Det må altså være så stort at snakke med og møde nogen af de mennesker der hver dag er en kæmpe inspiration for hende.

Ellen fik bogen af os i fødselsdagsgave og fik også lov til at købe en af de fine T-shirts som Liv og Simone har lavet. For egne penge købte hun også den grå sweatshirt med donut på. Trøjerne er i brug hele tiden og bliver vasket og tørret i et væk. Ellen ville også gerne give sin veninde en trøje magen til, men med et gavebudget på 45 kr var det ikke helt muligt. Men da Ellen var syg i den forgangne uge fik hun kreeret den sejeste donut trøje med strygeark og glasperler. Jeg er sikker på at gaven falder i god jord hos hendes søde veninde. Kagetid

Ditte Julie Jensen

Kagetid

Donuttrøje

Kagetid

Bogen som Liv og Simone har lavet er virkelig fin og meget inspirerende. Der er opskrifter og kage DIY til både store og små. Kagerne ser meget avancerede ud, men de har lovet de er nemme at gå til og at de fleste vil stå med et super kageresultat. Jeg glæder mig til den kommende tid hvor der igen skal ild i brændeovnen, uldsokker på fødderne og så Ellens hjemmebagte kager på tallerkenen. Mums for et lækkert efterår!Kagetid

Skriv et svar