Happy happy hello

*Reklame* Min lille Niels har været så heldig at modtage en kuffert fra firmaet Happy hello. Vi modtog kufferten for 2 uger siden og den lille gut var svært begejstret for at åbne kufferten sammen med mig. Til at starte med var han faktisk aller gladest for papkufferten og kunne helt sikkert, som så mange andre små børn, ha nøjedes med indpakningen. Men der var babylækkerier i pakken. Rangle, bold, tumling, bidenøgler, drikkekop og hagesmæk, alle sager som passer til netop den alder Niels har lige nu.

Happy hello

Happy hello

Happy hello

Konceptet bag Happy hello er at du tegner et medlemskab. Med dette medlemskab får du adgang til Happy hello verdenen hvor du enten selv kan sammensætte netop den kuffert du vil modtage eller lade eksperterne sammensætte en kuffert der passer til dit barn/børns alder og udviklingstrin. Happy hello henvender sig til familier med børn i alderen 0-6 år.

Den kuffert vi modtog havde nogen rigtig fine sager, men selvfølgelig ikke nogen vi ikke havde magen til i forvejen, jeg skulle nok ha tænkt mig om og meldt Erik til i stedet for, da han er min første dreng og alle hans legebehov afviger fra det pigerne legede med da de var på samme alder. Med Niels har vi utrolig meget babylegetøj helt tilbage fra Ellen.

Happy baby

Niels er virkelig glad for de ting han har modtaget og de er alle i en rigtig lækker kvalitet. De er ramt spot on til hans legestadie så han søger dem helt bevidst når han møver rundt på gulvet. Jeg udnyttede chancen til at få ryddet ud i legekurven og fik sendt en masse af vores gamle legetøj videre til den syriske familie min far er mentor for, de fik nemlig en lille dreng ugen før jeg fødte Niels. Happy hello

Til den lille nye familie

Som mor til 4 børn der efterhånden har bygget et anseeligt legetøjslager op er Happy hello kufferten ikke et oplagt tilbud, men en rigtig hyggelig måde at modtage fornyelse til lageret hvis man synes at det trænger.

Som ny familie der imod, synes jeg at det er en rigtig god ide, det er super fine sager der kommer med kufferten, de er nøje udvalgt med en stor viden om barnets udvikling og behov. Når man som ny familie skal kæmpe sig gennem legetøjsjunglen kan man hurtigt fare vild blandt farverige rædsler og man ender hurtigt med noget som aldrig falder i børnenes interesse da de enten er for små eller for store når legetøjet bliver indkøbt. Med Happy hello sikre man sig imod fejlkøb som bare ligger og samler støv.

Hvis du vil læse flere indlæg som jeg har lagt under kategorien Børn, kan du kigge med her.

 

 

 

Skriv et svar