Kaffebar, en lille oase

I virkeligheden så er Sorø for mig en lille oase midt i det travle Danmark. Et lille åndehul med skove, søer, kultur og historie. Men i byen Sorø er der også flere steder hvor tiden går lidt i stå og man kan slå sig ned for en stund og bare være og nyde.

Et af de steder er Kaffebar. Kaffebar ligger i starten af Storgade , i et klassisk gammelt Sorø hus med skæve vægge og knirkende gulve. Når man træder ind ad døren hos Pernille kommer man helt ned i gear, man får lyst til at sætte sig og nyde en kop kaffe eller spille et spil ludo. Ud over kaffe og kage kan man også købe chokolade i lange baner og farverig indpakning, the, kaffe, sodavand og saft fra udsøgte leverandøer. Alt interiøret hos Kaffebar kan købes, Kaffebar har nemlig slået sig sammen med Brugtbar, og sælger derfor alle de sager som også kan ses på Brugtbars instagramprofil

Og for at slå en sløjfe om både Kaffebar, Brugtbar og instagram, så har jeg lavet en instagramprofil ved navn “Det sker i Sorø“. Det er en take over profil hvor alle der har lyst, kan få lov til at vise deres Sorø frem i en uge. I denne uge er det Kaffebar der styrer profilen, og ind til videre har Pernille haft os med til både Madsamling og taekwondo. Jeg synes det er super sjovt med en profil der hver uge får et nyt ansigt og nyt syn på byen og hverdag og fest i Sorø. Jeg har allerede aftaler med flere andre borgere og butiksindehavere. Og så håber jeg at de politiske partier vil lege med når vi nærmer os kommunalvalget 2017 så de kan få lov til at vise deres Sorø frem.

Jeg håber i vil kigge med på “Det sker i Sorø” og måske lade jer inspirere til en udflugt eller weekend tur her til. Byen har i hvert tilfælde masser at byde på!

Skriv et svar