Momsterliv: Hver dag er en fest..

Hverdag er en fest, næsten…

Vores uger og weekender er fuldt bookede i øjeblikket. Siden børnenes sommerferie sluttede har vi ikke haft en eneste fri weekend. Vi har fyldt alle vores weekender med bryllupper, almindelige fødselsdage, børne fødseldage og runde fødselsdage, så jeg klager ikke. I morgen tager vi en tur mere, denne gang er det mine forældre der holder dobbelt rund fødselsdag. Jeg har glædet mig et helt år, set frem til at skulle fejre mine forældre og set frem til at svinge træbenet sammen med en masse af de mennesker jeg holder aller mest af og har kendt hele mit liv.

Søndag fylder Astrid 9 år, og da mine forældres fest holdes på hotel, vågner vi op i tisvildeleje og skal fejre den unge dame på hotellet, det er hun svært tilfreds med. 

Min lille mega glade baby følger bare med alle vejne og charmer sig vej gennem festerne.

Min momsterdag idag er altså gået med at få styr på de sidste ting til morgendagens 120 års fødselsdag, og få indkøbt de sidste gaver til min lille store pige.

Fra start til slut

Kl. 8.00 skulle Astrid møde på Sorø station for at tage på udflugt med klassen. Dette var en oplagt mulighed for mig til lige at runde min elskede Cafe Skotte& Stentoft, få en lille sludder og de sidste ting på plads inden søndagens børneloppemarked.

Kl. 9.50 Erik blev afleveret i sidste øjeblik, det var der heldigvis tid til idag da de havde hygge, slapper fredag hos Solstrålerne.

Kl. 10.00 Pakkede jeg Niels i bilen og drønede til Slagelse, det tog mig 20 minutter at finde en parkeringsplads, hvad søren laver alle de mennesker i byen fredag formiddag? Alle gaver blev fundet med lynets hast og baby på maven. Kl 11.15 forlod jeg Slagelse igen og kørte hjem. Det kalder jeg effektiv mor.

Astrid kom tideligt hjem sammen med en veninde, Ellen kom en time senere og så kiggede hun efter sovende Niels mens jeg hentede Erik og fik købt ind, det er nemt at have 4 børn når de i den grad samarbejder.

Kl. 16.30 satte jeg dej over til burgerboller.

Kl 17.30 trådte min søde mand ind ad døren og weekenden kunne rigtig begynde her på Elmevej. Fredag spiser vi fredagsburgere så mens jeg bagte de lækre boller gik Michael ud for at grille bøfferne. Idag var en af de dage hvor fredagsburgeren sad lige i øjet, boller, bøffer og tilbehør spillede perfekt sammen og der skulle den vildeste selvdisciplin til for ikke at køre to stk lige ned i løgneren. Men, jeg vidste hvad vi skulle have til fredagshygge, så jeg tog mig sammen og så frem til at Ellen svingede sine nybagte snurrer med blomme, hvid chokolade og mandler ud af ovnen.

Nu er kl 21.00, alle 4 børn sover og jeg tror jeg vil liste ind i stuen og se om ikke min mand og jeg kan blive enige om en fredagsfilm.

 

Skriv et svar