Ryd lidt mere op

Jeg tænker at jeg vil tage jer lidt med på min rejse fra rod og kaos til ro og orden. Hvis i vil se hvor min inspiration kommer fra vil jeg anbefale jer at læse med hos Lisbeth. Faktisk har hun netop annonceret et foredrag om at leve som bæredygtig familie, 26. oktober i København.

Med oprydningen i køkkenet kom også madplanen. Jeg bruger den fra Sustain daily, den er overskuelig og rigtig fin at have hængende fremme.

Jeg er stadig igang med oprydningen i køkkenet. Dog i lidt lavere tempo idag da jeg fik taget det aller største hug igår. Da jeg tidligere satte nogle gamle vaser ud på bordet sagde Erik til mig “Du er syg i hovedet mor” mens han grinte af mig!! Jeg blev helt forskrækket over at han kan sådanne ord. Jeg er ikke syg i hovedet, men jeg må tilstå at Lisbeths ord har sat sig fast og jeg kigger anderledes på alle vores ting i køkkenet. Hvornår har jeg sidst brugt denne og dette og kommer jeg til at bruge den snart? 

Som ringe i vandet

Da jeg tidligere lå og hvilede sammen med Niels kunne jeg høre nogen snakke sammen ude ved gratisbordet. De snakkede om det at få ryddet op og ryddet ordenligt ud og om det at give ting væk. Det var så hyggeligt at ligge og lytte med og jeg blev utrolig glad for at kunne inspirere. Lisbeths workshop har altså allerede bredt sig som ringe i vandet her i Sorø.

Efter oprydning, kage

En af bonuseffekterne ved den gennemgribende oprydning er det overskud der bliver genereret. På min stikkelsbærbusk kunne jeg plukke de sidste 40 bær. Inden pigerne kom hjem fra skole nåede jeg at bage kage med disse og rydde hele køkkenet så det 5 min efter kagen var sat i ovnen strålede igen. Lækkert!

Da kagen var i ovnen, begge mine drenge sov middagslur og pigerne ikke var hjemvendt fra skole endnu, nuppede jeg hele 20 minutter på langs i solen midt på vores nye terrasse. Den terrasse er altså en af de bedste investeringer vi har lavet til huset!

Hvis kagen er lige så god som den dufter vil jeg dele opskriften med jer i morgen 🙂 Og ellers ligger der altid masser af lækre kagefavoritter under opskrifter.

1 comment / Add your comment below

Skriv et svar