Momsterliv: En helt almindelig, almindelig sommerdag

Som en ny gimmick har vi valgt at de momsterbloggere der har tid, lyst og mulighed for det, skriver om en dag i et momsterliv den 1. i hver måned. Idag er det allerede 1. august ( hvor blev de første to sommermåneder af?), og selv om vejret lige nu minder mere om noget der kan opleves i oktober så har vi her i Sorø faktisk haft en rigtig skøn sommerdag.

Min mand startede arbejde igår efter 3 ugers sommerferie og Erik er også lige så stille startet i børnehaven med lidt kortere dage. Jeg nyder det privilegie at jeg de næste to uger kan nyde mine piger inden de starter i skole.

Idag gik vi ned til Sorø station da vi alle var vågnet og havde gnedet søvnen ud af øjnene. Vi spiste verdens bedste boller, blødkogte æg og kakao med flødeskum. Vi snakkede om stort og småt, mosters bryllup, kommende fødselsdage, småbrødre, kærlighed og venner. Efter morgenmaden gik vi gennem skoven hjem, en dejlig tur med masser af grin og endnu mere hyggesnak.

Hjemme nød vi det dejlige vejr, sol på terrassen, gåsespil i skyggen, fik skrevet brev til penneveninde og startet på en masse perleplader.

Erik havde brug for en slapper og ramajang da han kom hjem så mens jeg fik lavet aftensmad hyggede han med Niels på gulvet. Mit hjerte slår lige et par slag hurtigere når jeg ser Niels sammen med sine storesøskende. Man er ikke i tvivl om at den lille babydreng er helt vild med dem alle tre, kærligeheden lyser ud af hans øjne.

Aftensmaden blev indtaget i drivhuset mens regnen silede ned. Det var virkelig en god beslutning at gøre det rum mere brugbart, vi har brugt det nærmest hver dag siden i både sol og skybrud, morgen og aften. Klokken er 20.47 og næsten alle børn sover. Jeg vil slukke computeren og nyde en stille og rolig aften sammen med min mand.

5 comments / Add your comment below

Skriv et svar