Sommer deprimeret

Jeg er ramt af en mindre sommerdepression. Hver morgen, inden jeg åbner øjnene, håber jeg at meterologerne hos DMI har taget fejl. Hver morgen håber jeg på at jeg slår øjnene op til sommervarme og morgenmad i haven. Hver morgen håber jeg at dagen vil byde på sol, lærkesang, leg ved badesøen, store is og grill i haven. Denne sommer har der faktisk kun været en morgen der var varm nok til at sidde ude, og aftnerne med grill kan tælles på en hånd. 

I år valgte vi endnu engang at holde ferie i Danmark med tanke på alle de ting vi stadig mangler at lave i vores have og alle de ting vi stadig mangler at opleve i vores område. Men vejret har ikke budt på oplagte havedage, i hvert tilfælde ikke de dage hvor vejret samtidig underholder hele børneflokken med badebassin og haveleg.

I lørdags mistede jeg helt humøret med udsigt til endnu en uges regn. Vores sidste ferieuge, fra på mandag pendler min mand igen og Erik starter stille op i børnehaven inden den ægte hverdag sætter ind. Jeg kunne slet ikke finde en eneste positiv tanke at hænge mit humør op på. Men så ramte Ja-hatten og vi fik ryddet drivhuset og kørte turen til Ikea efter havebord og to bænke. Søndag fik vi indrettet drivhuset og gjort det hyggeligt og klar til diverse måltider i både regn og blæst. Vi har allerede spist både morgenmad og aftensmad der nede og har nydt den eksotiske stemning mellem agurkeplanter og vinduer. Jeg tror at vi får rigtig meget glæde af det ekstra rum vi har skabt og på en måde får forlænget vores ude-have-liv.

1 comment / Add your comment below

Skriv et svar