Flytning i den virtuelle verden

Mine aftner og alenetid bliver i øjeblikket brugt på at flytte den gamle blog til sin nye platform hos Momster.dk. Og som alle andre flytninger skal der ryddes os, sorteres, smides ud og puttes i nye kasser. Jeg får læst utrolig mange gamle blogindlæg igennem. Det er ikke alle der får lov til at komme med videre. Gamle giveaways og annonceringer af vindere ryger ud til højre og lige ned i den virtuelle skraldespand. Nogle indlæg giver simpelthen ikke mening mere, de har ikke betydning for sammenhængen på den gamle blog og vil ikke få betydning for min nye blog. Jeg er kun nået 1,5 år tilbage så der er lang vej endnu, men et skridt ad gangen så skal jeg nok nå i mål. Ved at flytte mine indlæg manuelt og med hjertet er jeg sikker på at det hele kommer til at gå smertefrit uden at jeg får flyttekuller.

Et af de indlæg jeg har flyttet her til aften har hverken store ord, tanker eller ideer. Men det er det første indlæg jeg postede med pigernes fine gaveindpakninger. Jeg synes det er lidt sjovt at se og måske i også vil have et lille glimt af børnefødselsdagsindpakning anno 2015. Indlægget fra februar 2015 kan ses her og så kan i ellers se flere af pigernes fine pakker under kategorien “Indpakning”

2 comments / Add your comment below

  1. Selvom oprydningen tager laaaang tid, så er det også ret hyggeligt med sådan en tur down memory lane <3 Jeg mangler stadig at komme igennem omkring 350 indlæg, men jeg tager det lidt af gangen og nyder tilbageblikket undervejs.

    1. Lige præcis. Det er sjovt at se hvordan skrivestil og billeder har ændret sig de sidste år. 🙂

Skriv et svar