Lidt blødt at ligge på

Når alle børn er hjemme er der trængsel omkring lillebror. De vil alle sammen helst ligge lige ved siden af ham. Det er så dejligt og drøn hyggeligt, men, det giver også anledning til en del små dumme konflikter om hvem der skubber, hvem der lå der først og hvem der slog den lugtende prut. For at løse dette problem havde vi i første omgang lagt Eriks biltæppe på gulvet. Det virkede men det var ikke optimalt. Biltæppet skabte ikke meget hygge i stuen og det var egentlig ikke så rart at ligge på.
I mandags var jeg lige et hurtigt smut i IKEA (25 min, det er hurtigt). Vi skulle bare have 2 ekstradyner og noget sengetøj. Men som altid når jeg tjekker ind forbi den store blå og gule butik bliver min vogn på magisk vis fyldt med alt muligt andet vi lige står og mangler. Skraldeposer, stearinlys, poseklips og en enkelt ørnehånddukke. Man mangler da altid en ørnehånddukke. På vej igennem varehuset faldt jeg over det sejeste gulvtæppe. Det krævede ikke meget betænkningstid før det røg ned i vognen. Det er super blødt og fyldt med farver og mønstre. Helt perfekt til en lille baby der har tre kærlige storesøskende. Hjemme igen blev tæppet pakket ud og biltæppet måtte vige pladsen. Tæppet er helt perfekt, den asymetriske form og de mange mønstre passer perfekt når tæppet ikke skal ligge midt for en sofa eller under et bord. Nu virker det som en slags installation, når der ikke ligger en søskende flok på det.

 

2 comments / Add your comment below

  1. .. og gode råd var dyre da jeg havde set dit billede på Instagram af tæppet… som jeg MÅTTE eje.. og jeg sad på en øde ø (alright, næsten øde, her er i hvert fald ingen IKEA..).. men det lykkedes .. jeg fik lokket en dejlig sjæl afsted og nu skal alle vores unger også snart tumle rundt på det fede tæppe i vores hurlumhejhus.. så,. Tak for tip! /Nana

    1. Fantastisk. Det er et super tæppe, det har i den grad bestået sin manddomsprøve de sidste dage, for vi har passet mine forældres sorte labrador. Den er lige så vild med tæppet og gerne når den kommer lige fra skoven, men 1-2-3 med støvsugeren så er tæppet smukt og babyvenligt igen 🙂

Skriv et svar