Hvor går sommeren hen?

I morgen når klokken er 17.18 står min mand af toget og kan tjekke ind til 3 ugers sommerferie. Jeg glæder mig helt vildt til at have ham hjemme i Sorø i hele tre uger. Jeg fik en lille forsmag på det da jeg havde født Niels og de 14 dages farbarsel blev afholdt. Siden da har jeg sukket efter at vi skulle nå til sommerferien.

Sommertur ved Sorø sø, andemor nyder sommeren med hele sin flok. I år er det mig der har en flok med rund om søen.

Vores piger er i øjeblikket på ferie med Mormor og Morfar og kommer først hjem på lørdag, så er det en uge siden jeg sidst havde alle mine børn hjemme samlet. Kan mærke at jeg savner det, jeg savner deres leg sammen, deres grin og fjollerier og jeg savner at se dem elske hinanden. Mind mig om det når jeg i næste uge mægler i konflikter om vandpistoler eller rydder op i stuen for 18. gang samme dag.

Hvor skal sommeren så tilbringes? Den første uge leger vi “Hotel Sorø” og indlogerer Farmor og Farfar i gæsteværelset i kælderen. Så trækker min mand og svigerfar i arbejdstøjet og bygger en kæmpe terrasse. Terrasseprojektet bliver et længerevarende show som skal udvikle sig over de næste år, tilpasse sig haven og det liv vi har i den, dels med ideer som vi allerede har og helt sikker med ideer der kommer til os de næste år. Det glæder jeg mig til at vise mere om her på bloggen. De efterfølgende 2 uger skal vi NYDE vores nye terrasse i det vildeste solskins sommervejr (blev der sagt). Vi skal igen i år på opdagelse i vores stadig nye hood. Vi skal til Stævns klint, Møns klint, Knuthenborg og Bon bon land. Vi skal bade ved Tystrup sø, spise is i Storgade i Sorø, på picnic ved Parnas og på cykeltur omkring Sorø sø. Jeg tror også der bliver tid til en Københavner tur måske med besøg hos Husflid og så skal Erik og jeg til Playmobil legedag i Absalon kirken på Vesterbro på søndag. De tre uger kommer helt sikkert til at flyve afsted og jeg er sikker på at vi får det fantastisk!

Sidste sommer byggede vi platform i det store egetræ.

Selvfølgelig har jeg siddet og googlet sommer med solgaranti, men jeg er kommet frem til og er helt sikker på at vores sommer igen i år skal foregå i Sorø. Vi skal komme hinanden ved, vi skal hygge og så skal vi stadigvæk lære vores nye lillebror at kende, han bliver forresten 4 mdr snart (STOP tiden)!

Sidste år byggede min mand og svigerfar den skønneste platform i vores store egetræ. Her fra bliver der vinket til forbikørende biler og busser. Her bliver der ventet på gæster og her bliver der leget de mest fantasifulde lege. Jeg drømmer om at vi får nogen nætter denne sommer der indbyder til samsovning i trætoppen.

Sidste sommer var vejret kun til strandtur få dage, vi nåede til Tystrup sø to gange og nød det bløde sand og det kølende vand.

De små bøger er fra Flying Tiger (tidligere tigerbutikken).

Sidste sommer lavede vi scrapbog efter de dage hvor der var noget at fortælle. Jeg sørgede for at få taget en masse billeder med telefonen og så blev disse printet ud på min elskede polaroidprinter. Så smart. Billederne har klistermærkebaggrund og er lige til at sætte ind i mindebøgerne.

 

2 comments / Add your comment below

  1. Jeg ved ikke om det bliver for bøvlet, men hvis I mangler beskæftigelse i sommerferien, så låner vi jer gerne en kano. Vi har ikke redningsvest til Niels, men ellers har vi alt grejet (også til at smide den på taget af en bil). Vi har licens til at sejle på Susåen og Tystrup.

    Og så glæder Jarl sig til, at du kommer tilbage til Skovhuset. Han mener bestemt, at Niels skal begynde i børnehaven sammen med dig 🙂

    God sommer

    1. Ej hvor fedt! Det vil jeg da lige huske. Vi har faktisk snakket om at det er for dårligt at vi endnu ikke har været en tur på Susåen! Det kunne være hyggeligt hvis Niels startede med mig i Sovhuset, vi må få gang i den vuggestue 🙂 På den anden side, jeg har så mange skønne børn i børnehaven at det er fint mine egne er hos andre i dagtimerne 🙂 Hils den søde Jarl, og held og lykke til Bjørn med 1. skoledag når den kommer. God sommer til jer alle

Skriv et svar