Der mangler 50%

Vi har idag leveret 50% af vores børn på forskellige sommerferiedestinationer. De skal have 3-4 dage med max hygge og ferieforkælelse sammen med to forskellige kusiner. Så det er altså med en noget ambivalent følelse at jeg sidder her under 12 timer senere og savner dem helt vildt. Hvad sker der lige?  Hvor er det dog fjollet. Jeg har modtaget den sødeste sms med bevis for at Erik sover som en sten efter en dejlig dag med kusine og mormor og morfar og jeg er helt sikker på at Ellen hygger max sammen med den anden kusine lige nu. Desuden har jeg haft tid til at nyde og fokusere 100% på Astrid når lille Niels sov. Det er da en helt særlig luksus når man er mor til 4, og alligevel så savner jeg de to berejste. I morgen går vi igang med sommerferiens helt store projekt, vi tager det første “spadestik” sammen med nogen af vores venner. Det glæder jeg mig til at vise mere af.

Nu sover begge børn her hjemme så jeg vil fokusere 100% på min mand, med mindre vi laver det klassiske weekendmove og triller omkuld i sofaen.

Inden jeg lukker ned for i aften vil jeg lige tippe jer om en fin ide til en hyggelige indendørs aktivitet hvis det en dag skulle blive regn her i sommerferien 😉

Pia fra bloggen mom22boys har lavet fidget spinnere ud af hamaperler, så fine, sjove, nemme at lave og så virker de faktisk. Jeg tror der skal laves flere de næste par dage, for vi fandt på en masse mønstre mens vi sad med perlerne.

 

Skriv et svar