Sådan en regnvejrsdag

Vi har ægte taget hul på ferien. Alle mine unger er hjemme, pigerne går ikke i SFO og Erik havde virkelig brug for en regnvejrsfridag. Hele formiddagen brugte vi på at sove længe, sumpe, spise sen morgenmad og egentlig bare finde det helt rigtige ferietempo. I morgen tager Erik på miniferie sammen med sin kusine hos Mormor og Morfar og Ellen smutter hjem til en anden kusine for at holde weekend. Så vi skal stornyde de to vi har hjemme og give Astrid lidt ekstra mor-far opmærksomhed når lille Niels sover.

Da formiddagen var trukket ud og stille og roligt var blevet til eftermiddag besluttede vi os for at regnvejret indbød til nybagte boller og varm kakao.

Jeg havde fundet lidt forskelligt krymmel i netto så vi blev helt fjollede og serverede krymmel til det hele. Det var faktisk ikke dumt, lidt som det hollandske hagelslag. Helt timet ringede posten på døren mens bollerne hævede, med sig havde hun en pakke med lækkerier fra det “gamle” makaku.dk. Så da boller med chokoladedråber og kakao med tivolikrymmel var røget i løgneren brugte vi resten af eftermiddagen på at lave pins og nøgleringe. Det var et kæmpe hit hos alle tre børn, både den 4 årige og den næsten 11 årige. 

 

Skriv et svar