Variation over tema

For snart en måned siden havde jeg fødselsdag. Jeg blev fejret hele 4 dage, 3 af dagene med lagkage. Jeg er faktisk ikke den store fan af lagkage med creme, frugt og flødeskum, altså en gammeldaws fødselsdagslagkage. Men jeg er mega fan af kage i lag.

Det fantastiske ved at have fødselsdag i juni er alle de skønne sprøde syrlige rabarber der strutter i haven. Så jeg fik lavet 4 forskellige kager med temaet rabarber. Den ene var lavet med min yndlingsbund som minder om Christianshavnertærten fra Lagkagehuset, på toppen rabarberflødeskum og masser af jordbær og blåbær. Så fik jeg lavet en lagkage med hvide bunde, bagte rabarber og råsyltede jordbær, en kage med mandelmarengsbund og rabarber/hvid chokolade creme og til sidst denne helt fantastiske kage i lag. Bundene fandt jeg på denne blog, de blev lagt sammen med rabarberflødeskum, jordbær i skiver og knuste makroner, på toppen jordbær, hakket chokolade og violer. Mums den var god og mindst lige så god dagen efter.

Ud over lagkage serverede jeg også traditionen tro hjemmelavede Oreos. Jeg er så vild med de små kager at jeg kun kan bage dem til min fødselsdag, ellers er jeg sikker på at jeg vil udvikle en mindre afhængighed. Opskriften på disse guddommelige mundfulde findes her.

 

 

7 comments / Add your comment below

  1. Hold da op en lagkage! Normalt er jeg ik fan af lagkager, men den der ser jo drabelig god ud 🙂 MUMS!!!

  2. Se virkelig lækkert ud – har du opskrift på bunden der minder om christianhavner kage?
    Kh Camilla

Skriv et svar