En ny legeplads med nye muligheder

Forårsrengøring, sommeroprydning, kært barn har mange navne. Jeg har længe haft lyst til at få nyt liv til min blog, jeg har haft mange muligheder med i mine overvejelser nogen er afprøvet i smug, andre skrottet inden der blev trykket udgiv. Jeg har forsøgt med nyt layout, har overvejet nyt navn, lavet planer for indlæg (som aldring blev udgivet fordi energien udeblev).

I maj måned startede Momster.dk, et netværk for bloggere, mommybloggere/ morbloggere. Jeg har længe haft lyst til at høre til et sted, være en del af et netværk og ikke bare mig selv og da jeg godt kan lide at være med fra starten og ikke komme dumpende når festen er igang skrev jeg til Esme for at høre om min blog mon kunne passe ind under momster.dk. Det kunne den heldigvis så derfor sidder jeg nu og skriver det første indlæg på min nye blog. Jeg kan allerede mærke at det giver energi at sidde med en ny platform som jeg skal lære at kende efter 6 år på blogspot.

Hvem er jeg så? Jeg har siden 2011 blogget under navnet My:minMy. Min søster havde fortalt en masse om de her blogs som var så spændende at læse og hun mente absolut at det ville være noget for mig. Jeg var ikke enig og var egentlig lidt træt af at hun hele tiden refererede til den ene og den anden blogger som om det hun kendte dem. Da jeg så i 2011 blev syg med stress havde jeg brug for noget der kunne få mine tanker på langfart og ligge mine frustrationer i dvæle, jeg begyndte derfor at læse med på forskellige blogs og var hooked fra første indlæg. Efter kort tid startede jeg min egen blog som bare skulle være en lille logbog til mig selv men som hurtigt udviklede sig, fik læsere og så var vejen ligesom lagt.

Jeg er vild med den energi der er hos de fleste bloggere, man kan mærke helt ud på den anden side af skærmen at bloggere elsker at blogge. Man kan mærke begejstringen brænde gennem ordene og selv om man ikke kender personerne på den anden side  så bliver det nogen mennesker som får en betydning. Jeg har gennem de sidste 6 år fået mange bekendte og enkelte veninder. Flere af mine bekendte har jeg faktisk aldrig mødt, men jeg har “kendt” dem i mange år og fulgt dem i op og nedture. Jeg bekymrer mig om dem når de har det dårligt og glædes med dem når de oplever lykke. Jeg har blogvenskaber på 20 år og blogvenskaber på næsten 60 år, i blogverdenen er alder ingen faktor, her mødes man på kryds af alder, landegrænser, religioner, hudfarver og køn man mødes om en fælles begejstring. Det kan jeg lide.

Ud over at være blogger så er jeg gift med manden i mit liv, 10 år om en uge. Sammen med ham har jeg fire fantastiske børn, to piger og to drenge. Sidste skud på stammen blev født hjemme i vores stue for tre mdr siden. Jeg elsker at være mor, elsker at være min mands kone og så elsker jeg bare at være mig.

Jeg kommer til at blogge om alt fra baby og barsel, til tanker om at være mor til en næsten teenager, om at være mor til 4, om mad, opskrifter, min elskede by, mine kreative påfund, indretning og meget meget mere.

Jeg glæder mig til at blogge hos momster.dk og glæder mig til at se hvad det fører med sig af nye blogeventyr.

Skriv et svar