Det er det udenpå der tæller

Hvis i følger min instagramprofil kommer det nok ikke bag på jer at vi går meget op i gaveindpakning her hjemme. Når pigerne skal afsted til fødselsdag bruger vi lang tid på at planlægge og indpakke de små gaver. Hver gave får sit eget eventyr og nogen gange er det svært at sende den videre ud af døren for vi bliver så glade for den under indpakningsprocessen. Igår skulle Astrid afsted til en pigefødselsdag med temaet “Rudolf med den røde tud”, så temaet til gaven var givet på forhånd.

Pakken blev pyntet med Rudolf og alverdens små dimser som helt sikkert findes på Julemandens værksted. Fælles for alle de pakker vi laver er at der er 2 små chokolader i indpakningen, denne gang var de pakket ind som minigaver og bidrog til julestemningen.

Jeg har en 7. gaveindpakningssans som ubevidst holder øje med nye dimser og dutter der kan pynte gaverne. Mine leverandører er Netto, Brugsen, Rema, Søstrene Grene, Flying Tiger, Bog og ide, CcHobby samt diverse genbrugsbutikker. Der er altid lige den lille dims som helt sikkert kan blive til noget særligt.

Skriv et svar