Guuult

Når jeg engang imellem ser billeder fra vores gamle lejlighed får jeg et lille trist sug i maven. Jeg elskede den lejlighed. Synes virkelig at vi havde ramt noget rigtig godt. Elskede at komme hjem, elskede at gøre rent, holde pænt og leve i den lejlighed, elskede at opleve mine børn i lejligheden (når jeg vidste at underboen ikke var hjemme), elskede at finde på i lejligheden.

Jeg er også pjattet med at bo i Sorø, synes bare ikke vi helt har ramt magien i huset endnu. Min kloge mand minder mig ofte om at det tog os ca 7 år at skabe det hjem vi flyttede fra, så jeg skal altså væbne mig med tålmodighed, en klar udfordring for mig da jeg helst så at mine ideer var udført i samme sekund jeg tænkte dem.

I påsken startede jeg ferien med at male vores hoveddør gul. Jeg har savnet den farve og glædes nu hver dag over at komme hjem til en gul dør.

Det fine dørskilt fra Mette Marie Bang kommer virkelig til sin ret på den gule dør!

Skriv et svar