Der skal ikke så meget til

Vi hænger i hængslerne på mit arbejde pt. Der er nogen omstændigheder der gør at vores pædagogiske hjerner er på konstant overarbejde. Det er hårdt, spændende og virkelig trættende til tider.

Ud over de udenomliggende omstændigheder så er vejret slået om, børnene er knap så begejstrede for at være ude når solen er taget på vinterferie og med mindre overskud hos børnene opstår der unødvendige og dumme konflikter. Det er ikke noget nyt, det er et tilbagevendende humørdyk der kommer hvert år hos de små poder når regn og kulde sætter ind. Netop det manglende overskud hos børnene kræver dobbelt så meget overskud hos os pædagoger. I morgen har jeg tænkt mig at kickstarte dagen, weekenden og det gode humør med en fredagsslikpose til alle mine kolleger. Idag var der klager over manglende slik i skabene, i morgen skal de forkæles.

Vi skal huske på at gøre noget godt for de mennesker der er omkring os og som sammen med os skaber det rum vi skal arbejde i. Der skal ikke så meget til, men det lidt man gør kommer helt sikkert tifoldigt igen!

Skriv et svar