Legegruppe

Torsdag meddelte mellemstemusen at det altså var i denne weekend hun skulle holde legegruppe. Jeg havde helt svedt ud at hun havde fået oktober måned som sin legegruppemåned så det var heldigt at hun selv havde styr på det. Torsdag sendte vi en lille invitation ud til de 3 klassekammerarter som er i hendes gruppe. Alle kunne komme, så i tre timer idag har vi leget, hygge, lavet halloweenpynt og spist banankage.Legegruppe er et fin koncept hvor alle børn i klassen på skift leger sammen i mindre legegrupper for at fremme nye venskaber og nedsætte risikoen for mobning.

Der lå tre trætte bananer i vores viktualierum og råbte på at blive lavet om til banankage. Jeg synes det er svært at finde en opskrift som lever op til mine banankagekrav. Men idag fandt jeg som kommer meget tæt på og som ydermere er meget nem at lave. Find opskriften her. De sjove sukkerøjne kan lige nu købes i netto.

Efterår, halloween, jul lige om hjørnet. Jeg er lige glad, servietter med ananas! Jeg var solgt!
Mumielanterner lavet af sylteglas omviklet med malertape og pyntet med øjne og plastik biller.

Skriv et svar