Der skulle gå et år

Før jeg var tilfreds.

Det er et år og to dage siden vi fik nøglerne til vores lille perle i Sorø. Et år siden vi gik og kæmpede med at dække kobolt blå, okseblods rød, grøn og kaffe latte farvede vægge med hvid. Et år siden vi tog springet og hev vores unger ud af deres kendte hverdag og flyttede dem næsten 100 km væk til en ukendt by, ukendt skole, ukendt hverdag og ukendt hus. Uden at gå mere ind i det i dette indlæg vil jeg sige at Sorø på alle måder er den bedste beslutning vi nogen sinde har taget for vores familie.

Da vi flyttede ind var første prioritet at få 1. sal med børneværelserne færdige. Ungerne skulle have et sted hvor der ikke herskede kaos. Lillebrors værelse er det største i huset, en hel balsal. Der er utrolig meget gulvplads, næsten for meget. Der har ikke været hyggeligt, legetøjet har stået i kasser langs væggen eller ligget i en bunke midt på gulvet når han har tilbragt eftermiddagen der oppe.

Jeg har været træt af at lillebrors værelse på ingen måde udstrålede hygge, kreativitet, inspiration osv. Det var et opbevaringsrum hvor han også kunne sove.

Fredag havde vi besluttet os for at tage en tur i Ikea for at kigge på køkkener da det eksisterende synger på sidste vers.

Vi kom ikke hjem med et nyt køkken i første omgang med med 4 reoler og 21 kasser. Så ind til videre er weekenden bl.a. gået med at sortere, smide ud og samle.

Der er kommet så meget mere hygge på værelset. De forskellige podier indbyder til leg og motorisk udfoldelse. På sigt ønsker vi at dække bordet i midten med legoplader, og der skal også lidt mere på væggene. Men for nu er det blevet et rigtig godt værelse, stadigvæk med masser af plads til leg, men også hyggekrog og læsehjørne. Jeg glæder mig til at lege der oppe sammen med ham.

Skriv et svar