Jul på Stationen

Jeg er igang med at planlægge noget som både bliver sjovt, fint og spændende. Da vi flyttede til Sorø for snart et år siden var der nogen igang med at forvandle den forladte stationsbygning til den hyggeligste cafe! Det viste sig at Mette og Thomas som havde fået den geniale ide også var forældre i mellemstemusens klasse. Før sommerferien var vi på klasseudflugt og der spirrede ideen til et smukt julemarked på Sorø station. Heldigvis holdt Mette fast i ideen og tog hul på dialogen igen her efter sommerferien. Vi har allerede holdt to møder og er godt igang med at få en masse dygtige udstillere med på holdet. Det er sjovt at være med på den anden side. At være med til at udtænke rammerne, alle de små detaljer som jeg er vandt til bare fungerer når jeg dukker op til et marked som udstiller.

Julemarkedet på Sorø station løber af stablen den 11. og 12. december. Det bliver fint, hyggeligt og helt sikkert et besøg værd. Ud over at være med til at arrangere markedet skal jeg selvfølgelig også selv have en bod og håber at få lidt nye tryk og produkter med.

Skriv et svar